Hur du ansluter en ny bilstereo i en Mustang

Ford Mustang har haft legendariska status som en amerikansk muskelbil i årtionden. Mustangs är kända för prestanda och har genomgående utrustade med de bästa ljudsystem som finns i alla Ford bil, lastbil eller SUV. Mustang ägare kanske vill byta ut sin fabrik radio eller uppgradera till en mer kapabla eftermarknaden däck. Du kan ha en ljud tekniker utföra installationen eller du kan göra det själv. Saker du behöver
Wrench, 10 mm Begagnad Ford DIN bort nycklar Begagnad Ford eftermarknaden stereo monteringssats
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1 < p> Lyft Mustang huva genom att dra Huvlås under instrumentbrädan, till vänster om ratten.
2

Ta bort locket från den negativa batteripolen. Lossa den negativa klämman batterikabeln med skiftnyckel och ta bort kabeln från posten. Dra kabeln från batteriet tills den nya stereon är installerad. Återgå till hytten på fordonet.
3

Sätt Ford DIN borttagningsnycklarna i hålen på vardera sidan av Mustang radio ansikte. Kläm stiften på tangenterna för att anpassa dem till de hålen. Skjut enheterna i hålen tills de låses på plats.
4

Dra utåt på tangenterna samtidigt dra Mustang stereo från instrumentbrädan. Dra radion tillräckligt långt för att komma åt ledningarna ansluts till den bakre panelens uttag.
5

Koppla ledningarna från radion. Den stereo ledningar för Mustang är grupperad tillsammans med vita plast kontakter. Dra kontakterna, inte ledningarna själva. Dra den svarta antennkabeln på baksidan av radion.
6

Anslut högtalarkablarna och tilledningar i stereo montering dockan, till kabelnätet adaptern.
7 < p> Infoga hylsan från Ford monteringssatsen i den tomma stereo montering dockan. Vik kanterna av hylsan för att fästa den i öppningen av Mustang stereo docka.
8

Anslut stereo ledningar (via kabelnätet adaptern) till motsvarande uttag på baksidan av den nya stereo. Anslut den svarta antennen möjlighet till "ANT" uttaget på baksidan av radion.
9

Skjut stereo i hylsan inne i stereo montering dockan. Tryck in enheten i öppningen tills den snäpper på plats. Återgå till Mustang batteri.
10

Byt negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol inlägget. Dra åt klämman runt stolpen med skiftnyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81318.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.