Audio specifikation för en Mitsubishi

Mitsubishis 2011 fordon har en mängd olika ljud alternativ , allt från 140 - till 710 -watts system . Köpare av nya Mitsubishi bilar antingen välja standard- eller uppgraderat ljudpaket för förinstallations i sitt fordon . Standard

De grundläggande modeller av Mitsubishi fordon har en standard 140 - watt CD och MP3-spelare . Enheten använder en digital signalprocessor och är utrustad med equalizer kontroll . Fyra högtalare ingår i standardpaketet , som också har hastigheten kompensation för volym och utjämning .
Upgrade

Majoriteten av 2011 Mitsubishi system bilstereo bära alternativet att uppgradera till en Rockford - Fosgate Punch systemet . Denna enhet klarar av max 710 watt och har nio högtalare och en 10 - tums subwoofer i bagageutrymmet .
Endeavor , Eclipse , Spyder

standard ljudsystem för 2011 Mitsubishi Endeavor är en 360 - watts Rockford Acoustic Design -system med en 8 - tums subwoofer , nio högtalare och en sex - CD och MP3-spelare . De 2011 Mitsubishi Eclipse ljudanläggningar är uppgraderas till en 650 - watts Rockford -enhet med 8 - tums subwoofer och nio högtalare . Den 650 - watts Rockford -systemet är standard med Eclipse Spyder fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82362.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.