Hur man installerar vinyl på en subwoofer

baslådor kan lägga low-end låtar på din bil eller lastbil stereo. Men de flesta människor vill inte se en naken låda som sitter i bilen. För att åtgärda detta problem, kan du linda lådan i vinyl och matcha den till insidan av bilen. Svårigheten med detta projekt beror på storleken och formen på baslåda, men det kan göras hemma. Saker du behöver
Märkpenna
Vinyl
Air kompressor och luftledningen
Pneumatisk limpistol
Spray-grade klädsel kontaktlim
rak rakblad
Show Mer Instruktioner
1

Ställ subwoofer rutan i bilen. Trace omkretsen på det synliga området-den del av rutan som du vill täcka med vinyl-med permanent märkpenna. Ta sedan bort lådan och ställ den på en ren arbetsyta.
2

Lägg ut vinyl ovanpå baslåda och skär den till en ungefärlig storlek med hjälp av ett rakblad. Lämna minst en fot utrymme runt din ungefärliga täckningsområde för att ge dig större frihet med vinyl.
3

Fastställa vinyl nedåt på arbetsytan. Fyll limpistol med kontaktytan cement och anslut pistolen till kompressorn via luftledningen. Spraya den bakre ytan av vinyl med lim, sprutning lätta rockar i början, sedan går tillbaka över ytan igen. Gör samma sak för subwoofer rutan, och gå utanför linjerna du gjorde i steg 1. Låt limmet torka och få klibbig vid beröring, vilket tar cirka 10 minuter.
4

Plocka upp vinyl och fastställa en liten del på baslåda. Håll återstående vinyl på en 90-graders vinkel mot panelen och gnugga vinyl ned mot rutan, hålla den smidig. Om du behöver komma runt en snäv kurva eller ett hörn, dra vinyl med ena handen och tryck den platt med andra. Arbeta vinyl över lådan tills du har täckt alla synliga områden.
5

Klipp bort överflödig vinyl med hjälp av rakblad. Skär Large X-former för subwoofern hålen, sedan skära slitsar i vinyl, cirka två nches isär, runt omkretsen av hålet. Stoppa vinyl i hålen och klipp bort överflödigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81425.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.