Hur man installerar Sirius Radio i en 2002 Ford Explorer

Ford Explorer så småningom skulle komma med en valfri fabriksmonterade satellit radiomottagare, men som av 2002 års modell, var satellit tjänsten endast tillgänglig som en extern eftermarknad tillägg. Sirius Satellite Radio ger en monteringssats som gör att anpassa ditt lager stereon för att ta emot Sirius Satellite Radio en relativt enkel process. För 2002 års Ford Explorer, kan du installera en Sirius-mottagare, med standardverktyg, på under en timme. Saker du behöver
Sirius Satellite Radio monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Park Ford Explorer i ett läge som ger så klart en väg till himlen som möjligt . Du bör vara ur ett garage eller täckt område och bort från tungt skogsbevuxna gator. Den initiala aktiveringen kräver en stark signal, man inte hindras av hinder mellan satellitradio antennen och satelliten.
2

mäta en punkt på taket av Explorer som möjliggör en antennanslutning läge med vid minst 3 inches av metall som omger det. Avlägsna plastskyddet över limmet på satellitradio antenn, och hålla antennen till den förutbestämda montering fläcken .. Addera 3

Dra antennen mot den bakre vindrutan och längs omkretsen av glaset till hörnet av den bakre luckan. Öppna den bakre luckan av SUV, och mata antennen i det bakre bagageutrymmet av fordonet. Stoppa tråden längs gummilister som linjer bakre öppning Explorer, ner till golvet i det bakre bagageutrymmet.
4

Lyft sidan av mattan på baksidan av fordonet och lägg antennkabeln under för att mot framsätet. Välj en plats för montering av satelliten radiomottagare. Vanliga platser är instrumentpanelen, den handskfacket eller inuti mittkonsolen. För mittkonsolen installation, mata antennen i mittkonsolens förvaringsfack. Öppna locket till facket, och placera kabeln längs den bakre hörnet av facket öppning för att skydda den när locket är stängt.
5

Anslut strömkabeln från Sirius monteringssatsen i uttaget på sidan av mottagaren. Anslut nätadaptern i cigarettändaruttaget eller 12-volts uttag inne i mittkonsolen förvaringsfack. Anslut signalkabeln till signalingång och anslut den till AUX-ingången på framsidan av Explorers stereo ansikte.
6

Anslut antennen till ingången på satelliten radiomottagare. Slå på Explorers stereo och ställa den till "AUX"-läge. Slå på Sirius mottagaren och ställa den på prov kanalen, 184, lämnats i det medföljande manualen. Kontakta Sirius på 1-888-539-7474 för att aktivera ditt satellitradio tjänsten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81684.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.