Hur man byter en CD-spelare i en BMW M3

BMW M3 är den högpresterande version av den hyllade sport-kombi 3-serien. Den stereon i M3 är ofta den mest kapabla enhet erbjuds av BMW hela deras sortiment av bilar och stadsjeepar. M3 ägare som vill byta ut sina spelare fabrik CD kan göra det själva för en bråkdel av kostnaden för att ta det till en bilstereo professionell. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Aftermarket installation bur
Flat skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa mer instruktioner
1

Lyft huven och koppla bort jordkabeln från batteriet. Leta efter den svarta kabeln ansluter batteriets minuspol till ramen av BMW. Lossa bulten som håller fast kabelns klämman till batteriets terminal med en skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriets pol och ställa det ifrån batteripolerna helt.
2

Bänd panelen mitten streck från instrumentpanelen med en kåpa borttagningsverktyg. Börja i det vänstra hörnet och arbeta dig runt omkretsen av panelen. Ta den mindre panelen som omger stereon och klimatet kontrollknapparna med kåpa verktyget.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo med en Phillips-skruvmejsel. Skjut beståndet däck från M3: s stereo montering dockan.
4

Koppla stereo ledningar kontakterna från baksidan av beståndet stereo. Lyft spärren på plast tråd pärmar med en flat skruvmejsel. Mekanismen gör att du kan dra kontakterna från uttagen på baksidan av stereon. Dra ur antennkabeln från uttaget i nedre vänstra hörnet av fabriken enheten.
5

Skjut installationen buren i stereo montering dockan. Mata stereo kablage och antenn kabeln genom hylsan (eller bur) samtidigt som du trycker metallkragen i dockan. Vik metallflikarna vid införsel av buren utåt med en skruvmejsel för att fästa hylsan inne i dockan.
6

Anslut stereo ledningar kontakterna i spetsen kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningarna mittemot stereo ledningar till uttagen på baksidan av den nya CD-spelaren. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av den nya CD-spelaren.
7

Skjut CD-spelaren i installationen buren tills den snäpper på plats. Byt kåpa över stereo docka och styr klimatet. Tryck mot panelen för att knäppa den på plats. Placera större kåpa över mittsektionen av instrumentbrädan. Tryck bestämt runt omkretsen av panelen för att fästa den tillbaka mot instrumentbrädan. Återgå till batteriet.
8

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra kabeln till klämman med nyckeln. Stäng BMW huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81757.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.