Hur Wire en subwoofer /Amp för en 1997 Subaru Outback

För att utföra denna uppgift, kommer förstärkaren måste monteras på baksidan av subwoofern box och subwoofer box måste säkras bakom bakre säte. Förstärkaren måste kopplas till de sub-woofers innan förstärkarens strömkabeln är ansluten till batteriet. Förstärkarens ström-ledningar kommer att döljas under plasten panel som löper från den bakre delen av 1997 Subaru Outback längs botten av dörren frame.The förstärkarens strömkabeln behöver ledas genom eld vägg på passagerarsidan i motorrummet upp till batteriet och de RCA-kablar måste anslutas till radion. Saker du behöver
Sub-woofer
Sub rutan
Förstärkare
kryssmejsel
8-gauge amp strömkabeln
14-gauge högtalarkabel
Kondensator
RCA kablar
Säkring
Visa fler instruktioner
1

Montera förstärkaren på baksidan av subwoofern box. Placera subwoofern bakom baksätet. Lossa marken, högtalare, kondensator och nätanslutningar på sidan av förstärkaren med hjälp av stjärnskruvmejsel.
2

Anslut jordkabeln till jordningen på förstärkaren och jorda förstärkaren till metallramen av 1997 Subaru Outback. Anslut en kabel till den negativa (-) våren på kondensatorn och jord kondensatorn till metallramen på 1997 Subaru Outback. Anslut förstärkarens ström ledningen till den positiva (+) våren på kondensatorn och förstärkaren. Dra åt alla anslutningar på förstärkare med hjälp av skruvmejseln.
3

Anslut den positiva högtalarkabeln till högtalarna och de negativa kablar till högtalarna. Anslut dessa kablar till deras motsvarande anslutningar på förstärkare och dra åt anslutningarna på förstärkaren med hjälp av skruvmejseln. Anslut RCA-kablar till förstärkaren. Anslut fjärrkontrollen turn-on wire till motsvarande anslutning på förstärkaren och dra åt anslutningen.
4

Bly förstärkarens effekt tråd, fjärrpåslagning på tråd och RCA-kablar upp till passagerarsidan foten området. Ta bort skruven som håller streck i ramen och dra streck ut till överskott på baksidan av stereon. Anslut RCA-kablar till RCA-uttaget och fjärrkontrollen turn-on wire till dess uttag. Säkra streck på plats igen.
5

Dra passagerarsidan golvet täcka upp av elden väggen tills du ser gummitätningen i brand väggen. Ta som tätar genom att dra det ur elden väggen. Bly strömkabeln till batteriet längs motorrummet vägg ur vägen från alla heta komponenter. Anslut strömkabeln till A-säkring. Anslut amp säkring till batteriets ratten.
6

Sätt på dig nytt ljudsystem och se till att den fungerar ordentligt. Gör alla justeringar för dig typ av musik. Göm alla kablar bakom golvskyddet och plast paneler längs den nedre kanten av dörrkarmar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81158.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.