Hur man driver en Amp Wire Genom S-10 Brandvägg

En förstärkare tar emot signalen från fordonets stereo och som namnet antyder, förstärker eller ökar kraften i signalen innan det leds till högtalarna. Denna förstärkning möjliggör ökad volym av signalen som den sänds genom högtalarna, samtidigt som det eliminerar distorsion. För att en förstärkare för att fungera korrekt måste få ström från bilens batteri. Detta åstadkoms genom att köra en makt tråd, med in-line säkring, från förstärkaren via Chevy S-10: s brandvägg och till fordonets batteri. Saker du behöver
skiftnyckeln
Måttband
Drill Marker hotell med bitar
Visa fler instruktioner
1

Koppla din Chevy S-10: s svart negativa batterikabeln med en skruvnyckel. Hitta en plats på brandväggen i motorrummet som är fri från hinder på passagerarsidan av fordonet
2

. Försök att hitta en plats som är något lägre än instrumentpanelen inne i lastbilen. Addera 3

Använd ett måttband för att mäta avståndet till platsen från sidan av fordonet och avståndet från toppen av brandväggen. Använd mätningar för att finna samma plats från insidan av S-10. Dra bilens mattan från under instrumentbrädan och använda en markör för att markera platsen.
4

Borra ett hål genom brandväggen på den markerade platsen. Var noga med att välja en borr som är något större i diameter än strömkabeln.
5

Anslut strömkabeln till den positiva batteripolen med en skruvnyckel. Var noga med att avsluta med inline säkringen är närmast batteriet. Kör strömkabeln genom hålet och till förstärkaren. Anslut den negativa batterikabeln efter säkra strömkabeln till förstärkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82709.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.