Hur man installerar en subwoofer och förstärkare i en Jetta

Installera en subwoofer och förstärkare, men ofta tidskrävande, är enkel i en Volkswagen Jetta MK III. Interiören och, ännu viktigare, hur interiören kommer ifrån varandra, ger även nybörjare bil entusiast en enkel plattform för att skapa ett skumpande system bilstereo. Dessa instruktioner kommer att guida dig genom processen att installera en förstärkare och subwoofer i det inre av din VW Jetta MK III. Saker du behöver
Subwoofer
Förstärkare
Högtalarkabel
RCA kabel
Strömkabel
skiftnyckel
Phillips skruvmejsel
Caulk
Show Fler Instruktioner
Amp till subwoofer
1

Koppla bilbatteri och placera subwoofern och förstärkaren i bagageutrymmet.
2

Anslut subwoofer och förstärkare tillsammans med högtalare tråd, och se till att korrekt ansluta de positiva och negativa terminaler.
3

Skruva förstärkaren i bagageutrymmet för att hålla den från att röra sig när du kör.

Ground förstärkaren
4

Fäll ner baksätet och lyft upp sittdynorna. Det är där du kommer att jorda förstärkaren.
5

Använd en skiftnyckel för att skruva loss muttern som håller ner dina knappar säkerhetsbälten och anslut jordledningen.
6

Skruva på muttern igen och anslut den andra änden av jordledningen till din förstärkare. Låt sittdynor off för nästa del av installationen.
Ansluta till huvudenheten
7

bort huvudenheten och öppna dörrar för passagerare. Titta nära golvet för att se plastskydd kantar området mellan mattor och dörrar.
8

Ta bort skruvarna som håller plastbitar på plats med hjälp av en Philips skruvmejsel och ta bort plastbitar. Det är där du kommer att köra RCA och strömkabeln från din förstärkare till din huvudenhet och bilbatteri, respektive.
9

Kör trådarna från stammen under de bakre sittdynor och genom området där du tog bort plastskydden nära dörrarna. Peel tillbaka kanterna på mattan i framsätet och dra ledningarna genom området. Du kommer senare täcker mattor över ledningarna för att dölja installationen.
10

Kör RCA-kabeln från under mitten löpning genom lucka som huvudenheten. Detta kan vara svårt och är lättare gjort med två personer, en som fungerar som en guide för tråden. Ibland drar tråden igenom med en klädhängare kan spara tid. För att göra detta, tryck ett uträtat klädhängare genom hålet tills den når botten, där du kan knyta änden av RCA-kabeln till den. Dra hängare och RCA-kabeln upp genom huvudenheten gapet.
11

Anslut RCA-kabeln på baksidan av huvudenheten och installera huvudenheten.
Ström förstärkaren
12

Dra strömkabeln från passagerarsidan golvet till förarsidan golvet. Det finns en klyfta nedanför mitten streck att göra detta.
13

Peel tillbaka kanterna på mattan på förarsidan golvet och leta efter ett hål att mata ström kabeln fram till motorrummet. När du har hittat det, anslut strömkabeln till batteriet. Var säker på att du har installerat den in-line säkringshållaren för att förhindra brand vid shortsen strömkabeln ut.
14

Täta hålet som du körde strömkabeln genom att hindra vatten från att tränga in i interiör och kortsluter viran. Du kan använda täta eller någon annan elektrisk-safe tätningsmedel.
15

Vik tillbaka mattan, sätt tillbaka plasttäckning nära dörrarna och sätta i baksätet tillsammans igen, och installationen är klar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80673.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.