Hur du ändrar Radio i en 2001 Volvo S80

2001 års Volvo S80 kom med flera olika alternativ för fabriken stereoapparater, från mycket enkla till mer avancerade modeller. Eftersom inte alla fordon kom med en top-of-the-line stereo, om du äger en bas modell S80, kan du uppgradera din Volvo genom att installera en stereo från en högre-end modell. Detta kan öka andrahandsvärdet på Volvo samt lägga till funktioner som inte tidigare finns i bilen. Denna process bör ta ungefär en timme. Saker du behöver
kryssmejsel
T-25 Torx-huvuddrivaren
ersätter Volvo stereo
Visa fler instruktioner
1

Dra upp trim bezel runt växelspaksknoppen på mittkonsolen med händerna. Ta sedan bort mittsektionen runt växelreglaget samt.
2

Unbolt två skruvarna på undersidan av klimatpanelen med Torx-huvud chauffören. Dra ut aggregatet klimatkontroll och dra ledningar för att flytta den ur vägen. Addera 3

Unbolt två skruvarna på undersidan av radion med Torx-huvud chauffören. Dra stereo ur instrumentbrädan med båda händerna och dra ledningar och antennkabeln på baksidan av fabriken stereo med händerna.
4

Anslut ersättare Volvo stereo i beståndet sele och antenn bly , skjut sedan stereon i instrumentpanelen. Fäst den på plats med hjälp av Torx-huvud föraren och de ursprungliga skruvarna. Installera om klimatet kontroller och ledningar, tryck sedan de paneler runt shifter tillbaka på plats för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81620.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.