Hur Wire RCA kablar från en huvudenhet till två ampere

RCA-anslutningar från en eftermarknad bil stereo ger ett effektivt sätt att överföra musik från stereon-enhetens signal till externa förstärkare. Högkvalitativa RCA-kablar gör att tillräcklig signalstyrka samt brusreducering. Vissa high-end bilstereo ger flera RCA-utgångar som delar upp ljudsignalen med en onboard crossover. Flera RCA-utgångar från bilstereon möjliggör enkel anslutning alternativ när det handlar om två eller flera förstärkare. Vissa förstärkare har även RCA-utgångar för anslutning av en extra förstärkare. Saker du behöver
RCA-kabel (er) från Basic verktygssats
RCA splitter
Visa fler instruktioner
1

Köp två uppsättningar av hög kvalitet RCA-kablar. Om bilstereon har mer än en uppsättning av RCA-utgångar, köpa två uppsättningar RCA-kablar som är tillräckligt långa för att ansluta mellan både förstärkare och bilstereo. Bilstereo med endast en uppsättning av RCA-utgångar endast kräver en lång uppsättning RCA-kablar som når från stereo till förstärkare och en kort par som når från förstärkare till förstärkare. Förstärkare som inte har RCA-utgångar kräver användning av en RCA Y-adapter/splitter och två korta par av RCA sammankopplingar förutom en längre par som kommer att köra till bilstereon.
2

Koppla bort bilens negativa batterikabeln för att undvika elektriska kortslutningar och ta bilstereon. Dra RCA-kabeln eller kablarna från bilen-stereo-mount öppning under instrumentbrädan, matta och trimma till platsen av förstärkarna.
3

Tuck RCA-kablar samt bilen stereo ledningar ur vägen för att undvika ominstallation problem eller skador. Anslut RCA-kablar till RCA-ljudutgångarna på bilstereon och installera huvudenheten till dess ursprungliga monteringsplatsen.
4

Anslut varje RCA-kabel inställd till rätt förstärkare. I de fall där endast en RCA-kabel dirigeras från bilstereon till förstärkarna, anslut RCA Y-adapter eller splitter till enda kabel som leder från bilstereon och sedan ansluta de två kortare paren till både Y-adapter eller splitter och förstärkare.
5

återansluta bilens negativa batterikabeln, starta bilen och slå på stereon. Utför få kontroll och justeringar crossover på båda förstärkarna enligt tillverkarens anvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81437.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.