Hur man installerar DVC-subwoofers i en bil

DVC (dubbel talspole) subwoofers är de mest mångsidiga subwoofers på marknaden och är tillgängliga genom många leverantörer bilstereo. Medan oftast dyrare, DVC-subwoofers tillåta mer flexibilitet för entusiaster bilstereo. För dem som vill maximera produktionen för en enda DVC subwoofer, möjligheten av ledningar den med en parallell krets som fungerar bäst. Montering två eller flera subwoofers kräver en seriekoppling, även med en DVC subwoofer. Du kan ha en tekniker montera dina DVC-subwoofers, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Avbitare
kryssmejsel
Bil förstärkare
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
Ansluta via parallell Circuit
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri. Använd en kryssmejsel för att lossa minuskabeln s klämma, och ta bort klämman från minuskabeln inlägget av batteriet.
2

Anslut högtalarkabeln från den positiva utgången på förstärkaren till den positiva ingången av den första DVC subwoofer. Anslut en annan högtalarkabel från den negativa utgången på förstärkaren till den negativa ingången av DVC subwoofer.
3

Anslut högtalarkabeln från den positiva ingången av den första subwoofer till den positiva ingången av andra DVC subwoofer. Anslut högtalarkabeln från den negativa ingången av den första subwoofer till den negativa ingången av den andra DVC subwoofer.
4

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batterikabeln. Dra åt klämman med en Phillips-skruvmejsel. Addera Ansluta DVC-subwoofers i serie
5

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri.
6

Anslut den negativa utgången på förstärkaren till den negativa ingången av den första subwoofer, och den positiva utgången på förstärkaren till den positiva ingången på subwoofern, med högtalarkabel.
7

Anslut den positiva ingången på den första DVC subwoofer till den negativa ingången hos den andra subwoofer.
8

Anslut den negativa ingången på den andra subwoofer till den positiva ingången på samma subwoofer.
9

Anslut den positiva ingången hos den andra subwoofer till den negativa ingången hos den första subwoofer. Anslut den negativa batterikabeln till den negativa inlägg. Dra kabelns klämma med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80874.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.