Hur man tar bort stereon i en 1998 Honda Civic

1998 års Honda Civic kom med en fabrik bandspelare som var en off-storlek form och monterades i en stor ram. Ersätt denna stereo med något mer modernt är ganska vanligt, eftersom inte bara kommer det tillåter dig att lägga till en CD-spelare, iPod-integrering eller ens en flip-up DVD monitor, lägger den också till andrahandsvärdet på bilen. Ta bort stereon bör ta cirka 15 minuter. Saker du behöver
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två skruvarna i botten av handskfacket med Phillips-skruvmejsel. Öppna handskfacket och ta bort den från bilen. Skruva loss de två skruvarna på vänster sida av handskfacket öppning med Phillips-skruvmejsel. Lossa skruvarna från den vänstra nedre instrumentpanelen, precis under ratten, med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra panelen bort instrumentbrädan.
2

Ta bort skruvarna på vänster sida av instrumentpanelen nedanför radion med Phillips-skruvmejsel. Ta bort skruvarna i mitten av panelen med skruvmejseln också. Dra ner på panelen och ta bort den från bilen.
3

Ta bort de två skruvarna som håller stereon på instrumentbrädan från undersidan av instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttaget. Skjut stereo ur instrumentbrädan från bakom panelen med händerna. Koppla ledningarna till stereon och ta ut den ur bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81382.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.