Hur man byter radion i en 1996 Honda Accord

En ny stereoanläggning kan höja ljudkvaliteten ger nya funktioner och ger en mer elegant utseende. En radio, som ibland kallas en huvudenhet, kan köpas på en bilstereo butik men den måste vara förenlig med en 1996 Honda Accord. Den 1996 Honda Accord kräver också en adapter huvudenhet för installationen. Beståndet församling kommer inte att kunna ta emot eftermarknaden huvudenheter. Saker du behöver
Ny huvudenhet
Huvudenhet adapter
Skruvmejsel
Custom kablage
Elektrisk
tejp
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna huven på bilen och koppla bort batteriet.
2

Ta beståndet montering huvudenheten genom att dra på fästpunkter. Dra i en jämn, noggrann rörelse - inte ryck enheten. Dra för hårt kommer att bryta panelen. Efter att ha hört ett ljus "pop", flytta längre upp och fortsätta utöva påtryckningar tills hela panelen kan tas bort. Detta kommer att utsätta beståndet montering huvudenhet.
3

Ta bort skruvarna som håller platsen aktie. De kan hittas i varje hörn av beståndet huvudenhet.
4

bort enheten stock huvudet genom att lätt dra ut det. Det finns flera trådar i ryggen, om beståndet huvudenheten dras för hårt de kan skadas. När synliga ledningar koppla enheten stock huvudet från ledningarna. Ta anpassade sele och koppla in den i trådarna där beståndet huvudenheten var inkopplad i. Addera ditt 5

6

Ta adaptern huvudenheten och sätt in i utrymmet där beståndet huvudenheten var. Kontrollera att kablarna inte hamnar bakom adaptern. Skruva i skruvarna som följde med adaptern i de fyra hörnen för att säkra det på plats.
7

Anslut den nya huvudenheten i den andra änden av den anpassade kablaget. Sätt i den nya huvudenheten in i det öppna utrymmet ovanför adaptern. Använd de medföljande skruvarna för att säkra det på plats.
8

Fäst panelerna runt den nya huvudenheten montering. Panelen kräver inte mycket kraft, ett lätt tryck räcker. En kraftfull tryck kan skada eller knäppa panelen.
9

Återanslut batteriet och stäng huven på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81823.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.