Hur man använder 2004 Cadillac CTS CD-spelare

En CD-spelare kom standard med 2004 års Cadillac CTS sportsedan. Men det fanns två modeller: en sex-skivors CD-spelare och en single-disc CD-spelare. Även spelarna är lika, finns det skillnader i drift. Den sex-skivors CD-spelare har också några fler funktioner än single-disc CD-spelare. Instruktioner
Använda Six-Disc-spelare
1

Tryck på "Load"-knappen på vänstra sidan av din stereo kontrollpanelen. Vänta tills den digitala displayen visar "Infoga."
2

Sätt i cd delvis in i mitten facket med etiketten vänd uppåt. Den automatiska matningssystem drar CD inuti. När CD accepteras kommer CD platsnummer visas på display.If du vill mata ut en CD, tryck "Eject" följt av CD-platsnummer.
3

Load multipel CD-skivor på en gång genom att trycka "Load" i två till tre sekunder. Displayen visar "Vänta." Sätt i en skiva när "Insert" visas. När det är accepterat, kommer "Insert" visas igen, och du kan sätta in nästa skiva.
4

Växla mellan skivorna genom att trycka på "F2"-knappen för att gå vidare till nästa skiva. Du kan trycka på "F1" om du vill växla till en föregående skiva. Dessa knappar är placerade sida vid sida, direkt under skärmen på din 2004 Cadillac CTS-CD-spelare. Tryck på "CD <<" eller "CD >>" knappen för att hoppa framåt eller bakåt på CD låtlista. Tryck och håll nere önskad knapp för att spola framåt eller bakåt.
Använda Single-Disc-spelare
5

Sätt i cd delvis i mitten facket. Den automatiska matningen kommer att dra cd i spelaren.
6

Tryck på "Sök" uppåt eller nedåt för att välja olika spår på CD-skivan. Den enda skivspelaren har inte en snabbspolning framåt eller bakåt funktion.
7

Tryck "Eject" när du är redo att mata ut skivan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81264.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.