Så att bygga anpassade Boxar Billjud

Titta in i ett fordons bagageutrymme på en bilutställning och du kommer förmodligen se en trä högtalare box. Anpassade bilstereo lådor används för att hysa eftermarknaden subwoofers. Bilägare föredrar subwoofers när låga basljud önskas. En fördel med en egen box är att den är gjord av trä och kan modifieras för att passa alla bagageutrymme. Dessutom kan en anpassad låda vara bärbar. Det finns tre typer av lådor: slutna, öppna och bandpass. Den slutna konstruktionen, som kan ändras i det fria och bandpass, är utgångspunkten. Saker du behöver
Composite trä Tabell sheet
såg
Måttband
Drill Tätningsmedel hotell med Phillips skruvmejsel kvarstad och ½-tums borr
Trä skruvar

Visa fler instruktioner
en

Mät dimensionerna hos stammen facket. Enligt Bilstereo Hjälp, är en 2-kubikfot box behövs för en 12-tums subwoofer. En en-kubikfot box har en längd, bredd och höjd var och en av en fot. En 2-kubikfot box kan ha en längd av två meter, och en bredd och höjd på en fot. Justera enligt fack dimensioner.
2

Åtgärd sex mönster på ett sammansatt ark. Storleken på varje mönster beror på hur du kommer till två kubikfot mätning. Skär mönster.
3

Spåra konturerna högtalarens framsida på ett mönster. Markera skruvhålet platser på mönstret. Skär konturerna, och se till att skära i de markerade skruvhålen. Placera högtalaren ansikte över öppningen sedan skruva fast högtalaren med träskruv.
4

Borra ett 1/2-tums hål i mönstret motsatt högtalaren mount. Kör de två högtalarkablar från bilens ljudsystem genom hålet. Anslut ledningarna till högtalarna.
5

Montera boxen med träskruv. Applicera tätningsmedel till boxen kanter och 1/2-tums trådöppning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81191.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.