Hur man byter en In-dash Stereo i en 1997 Saturn SW2

Saturn SW2 ägare som vill uppgradera sina system bilstereo eller ersätta dåligt fungerande materiel enheter kan göra det med lite tidigare bil ljudupplevelse. Standarden bilstereo på 1997 SW2 är en AM /FM-radio med inbyggd CD-spelare. Eftermarknad stereoapparater för Saturn allt från enkel-skivors CD-spelare till multi-skivors CD-växlare och satellitmottagare radio. Välj stereo som passar dina behov och budget och har in-dash stereo ersätts på under 30 minuter. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
7 mm hylsa
Ratchet
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
GM antennkabel adapter
Saturn eftermarknaden stereo panel
Visa fler instruktioner
1

Höj Saturnus huven och lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol med en skiftnyckel . Lyft kabeln från terminalen och ställ den åt sidan.
2

Lokalisera de två push-pins kontakter på de nedre sidorna av mittkonsolen. Ta bort plast cirkulära täcker med en platt skruvmejsel. Tryck i mitten av push-pin-kontakter med en Phillips skruvmejsel. Ta tag i panelen och dra bort det från instrumentbrädan. Hela panelen kommer att tas bort, från botten av instrumentbrädan till toppen av den stereo-montering. Koppla ledningarna till baksidan av panelen och ställ den åt sidan.
3

Ta bort de två skruvbultar överst stereo montering med en 7-mm hylsa och spärrskaft. Skjut stereo från bryggan tills kabelanslutningar är tillgängliga på baksidan av den stereoanläggning.
4

Koppla stereo kabelanslutningar från baksidan av fabriken stereo. Ta bort antennkabeln från baksidan av enheten.
5

Skjut eftermarknaden stereo fronten adapter i stereo montering dockan. Ta stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan och dra den till framsidan av instrumentbrädan. Anslut adaptern ledningsnätet till stereo ledningar kontakterna. Anslut antennkabeln till GM antennkabeln adapter.
6

Anslut kabelnätet adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereoanläggning. Anslut antennkabeln adapterkabeln till antennuttaget på nya stereons baksida. Skjut in enheten i fronten adaptern.
7

Placera Saturn eftermarknaden stereo panel på instrumentbrädan. Skruva i de två skruvarna 7 mm skruv längst upp på panelen. Byt nedre instrumentpanelen på instrumentbrädan och tryck på sidorna för att åter engagera de push-pins kontakter. Placera de cirkulära lock och tryck mot dem att knäppa dem på vardera sidan av panelen.
8

Byt negativa klämman batterikabeln runt den negativa batteripolen. Dra åt skruven på klämman med skiftnyckel för att binda kabeln till inlägget. Stäng Saturnus huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81822.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.