Hur man tar bort kontrollpanelen på en Honda Civic

Kontrollpanelen på Honda Civic är centrerad i instrumentbrädan på de flesta modeller. Denna panel innehåller radio samt värmaren och luft-konditionering, och säkras av paneler. Resten av instrumentpanelen innehåller rattstången och handskfacket. För att ta bort kontrollpanelen som helhet, måste du först ta bort varje komponent för sig. Du måste ta bort delar för byte av kontroller, eller att utföra en uppgift som kräver att du tar bort hela instrumentbrädan. Saker du behöver
Wrench in
Trim pinne
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens negativa batterikabeln genom att lossa klämman muttern på terminalen med en skiftnyckel.
2

Kräng av nedre mitten trim locket på instrumentpanelen, vilket är precis bakom mittkonsolen, med en trim pinne. Ta bort locket för att nå de bultar för den övre kåpmittdel lock. Addera 3

Skruva loss de två fästskruvarna i underkant av den övre kåpmittdel hjälp av en skiftnyckel. Kräng av trim panel med trim pinnen.
4

Dra de elektriska kontakterna för temperaturkontroll modul och fläkten växlar motorn för hand. Ta bort fästskruvarna för värmaren och luft-balsam, som är belägna vid ändarna av aggregatet nära de elektriska kontaktdon med en skruvmejsel.
5

Dra värmare och luftkonditioneringen reglerar ur instrumentbräda.
6

bort fästbultarna för radion, som är placerade på sidorna av fästet med hjälp av en skiftnyckel. Dra för hand den elektriska kontakten och antenn som leder från baksidan av radion.
7

Dra radion ur fästet och instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82022.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.