Hur man lägger in en fronthögtalare i en 1993 Cadillac Fleetwood

bilhögtalare kan slitas ut med tiden , i synnerhet de som är utsatta för solen och värmen som de i instrumentbrädan i en 1993 Cadillac Fleetwood . Lyckligtvis för gör - det - självare , ta bort en fronthögtalare i en 1993 Fleetwood och ersätta den med en ny är ett enkelt jobb som kan göras ganska snabbt och kräver bara några enkla verktyg . Saker du behöver
Panel Tool Review 9/32-inch hylsa och spärrskaft
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen . Skjut spetsen av en panel verktyg under kanten av högtalargallret och defroster kanal ligger på framkanten av instrumentbrädan på förarsidan . Gallret är rektangulär , och den kanalinklädnad sträcker sig till sidan av den. Bänd runt kanterna för att lossa hela panelen . Lyft panelen ur instrumentbrädan. Upprepa för panelen på andra sidan av instrumentbrädan .
2

Ta bort de fyra 9/32-inch bultarna på omkretsen av förarsidan högtalare . Dra ur högtalarna och dra ur kontakten högtalarkabeln på baksidan . Upprepa på passagerarsidan .
3

Fäst högtalaren kontakten sladdkopplingsdonet på baksidan av varje ny högtalare . Placera högtalarna i öppningarna och säkra dem med 9/32-inch bultar . Tillbaka gallret och kanalen på vardera sidan av instrumentbrädan. Tryck ner dem ordentligt till sittplats dem på plats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81806.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.