Hur man ansluta en equalizer till min bil med en förstärkare

En equalizer är en användbar komponent för seriösa entusiaster bilstereo. Utjämnaren, eller EQ, ger användaren möjlighet att finjustera utsignalen från hans eller hennes bil stereo. Flera märken av stereo huvudenheter ger viss nivå av anpassning i samband med tonala utgången på din stereo. EQ möjliggör en mycket mer detaljerad justering, så att du kan styra den exakta produktionen av bilens stereo. Saker du behöver
skiftnyckel kablar
lapp
18-gauge wire
Wire VECKARE /stripper
Hätta
Säkring knacka
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens negativa batterikabeln från batteriet. Använd en skiftnyckel för att lossa kabelns klämma och flytta kabeln från batteriet tills EQ har installerats.
2

bort bilens stock stereo. Konsultera din manual reparationsinformation för de särskilda förfaranden för återsändande för din bil.
3

Anslut patchkablar till uttagen på baksidan av stereon. Dra kablarna genom baksidan av stereon dockan och ner till golvet i bilen.
4

Placera stereon tillbaka i instrumentbrädan dockan.
5

Använd en säkring knacka för att ansluta en 16-gauge wire till den 12-volts nätaggregat från bilens säkringsbox. Säkringen kranen håller tillbehöret säkringen och den nya kabeln är ansluten till strömkällan i säkringen väl. Placeringen av säkringslådan varierar mellan fordon. Använd en tråd tillräckligt lång för att nå från säkringsdosan till platsen för EQ. Koppla in kabeln i ineffekt equalizern.
6

Använd en kabelskalare att exponera en del av förstärkarens kablar. Skala en del av kabelnätet s blå kabeln som ansluter förstärkaren till stereon. Skala av änden av en tråd och koppla ihop de två med en kapsyllock. Vira den nya korsningen av ledningar med eltejp. Anslut kabeln till turn-on-ingången på EQ.
7

Anslut en kabel från marken ingången på equalizern till en skruv eller bult i närheten equalizern. Varje skruv som är direkt ansluten till fordonets ram kommer att fungera som en tillräcklig grund för enheten.
8

Anslut den negativa batterikabeln till den negativa batterikabeln inlägget. Använd en skiftnyckel för att dra åt kabelns klämma till inlägget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81568.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.