Hur man byter 2000 GMC Door Speakers

Byta dörr högtalare i din 2000 GMC truck är ett kostnadseffektivt och relativt enkelt sätt att förbättra ljudkvaliteten i din lastbil. Beståndet 6-1/2-inch högtalare är en vanlig eftermarknad storlek, så det finns gott om pålitlig ersättare alternativ. Byta högtalare innebär att ta bort dörrpanelen, så budgeten gott om tid för att inkludera denna process i jobbet. Saker du behöver
Panel Tool Review 7mm hylsa och spärrskaft
Borra med 1/8-tums bit
1/2-tums # 10 plåt skruvar
Phillips skruvar

Visa Fler Instruktioner
en

bända loss seglet panelen från den övre främre kanten av dörrpanelen hjälp av spetsen på en panel verktyg. Bänd ut knappen dörrlåset från dörrpanelen med panelens verktyget. Bänd upp och ta bort panelen strömbrytaren från dörren med panelen verktyget.
2

Ta bort 7mm skruvar ur håligheten exponeras genom avlägsnande av strömbrytaren panelen bakom dörren handtag och från längst ner i mitten av dörrpanelen.
3

Lyft dörrpanelen rakt upp för att ta bort.
4

Tryck in på ett klipp på toppen av högtalare för att frigöra högtalaren. Dra ut högtalaren och dra ur kontakten på baksidan.
5

Placera den nya högtalaren i dörröppningen och markera positionen för monteringshålen på omkretsen av högtalaren. Ta bort högtalaren och borra 1/8-tums hål på de markerade platserna.
6

Anslut den nya högtalaren i ledningar häktas tidigare. Placera högtalaren i dörröppningen, rada upp monteringshålen med hålen du just borrade. Skruva fast högtalaren i dörren med plåt skruvar.
7

Testa högtalaren. Sätt tillbaka dörrpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81925.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.