Hur man installerar en radio på en '02 Nissan Altima

Den 2002 Nissan Altima är utrustad med en stereo som är anpassad till de exakta specifikationerna för fordonets totala ljudsystem. Huvudenheten är utformad för att ge en tillräcklig signalstyrka för att stödja lager högtalarna. Altima ägare som kräver mer av sin bilstereo kan uppgradera med en eftermarknad enhet. Välj en bilstereo tekniker för att installera din nya bilradio eller göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Insättningshylsan (medföljer ny huvudenhet) katalog Flat skruvmejsel
adapter Kabelfläta

Visa fler instruktioner
1

Lyft Altima huven för att komma åt batteriet. Lossa den negativa batterikabeln från batteriets minuspol med den 10-mm skiftnyckel. Flytta kabeln från batteriet. Flytta till fordonets insida.
2

Bänd instrumentbrädan trim panelen som omger panelen klimatkontroll bort från instrumentpanelen, med hjälp av en trim verktygspanel borttagning.
3

Ta bort skruven på höger sida av rattarna klimatreglering, med Phillips-skruvmejsel. Lyft kåpa över stereo ansiktet bort från instrumentbrädan.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon montering, med Phillips-skruvmejsel.
5 < p> Skjut fabriken stereo från instrumentbrädan dockan. Koppla stereo ledningar och antennkabeln ansluten till baksidan av enheten.
6

Skjut installationen hylsan till den vakanta stereo montering dockan i Altima streck. Vik metallflikarna utåt med en skruvmejsel för att hålla hylsan på plats i dockan.
7

Dra stereo ledningarna från baksidan av stereon dockan och plugg plast kontakterna i kabelnätet adaptern leda kontakter.
8

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av den nya eftermarknaden radion.
9

Anslut Nissans antennkabeln i FM antennuttaget på baksidan av den nya radion.
10

Skjut in radion i hylsan (inuti stereo montering dockan) tills den snäpper på plats.
11

Ersätt den övre instrumentpanelen trim panel över stereon dockan och sätt tillbaka skruven i det nedre högra hörnet av panelen, med en Phillips-skruvmejsel.
12

Placera klimatkontroll paneler över botten stereo /klimatanläggning montering. Tryck ordentligt runt kanterna på den undre panelen för att fästa den mot instrumentbrädan. Återgå till batteriet.
13

Byt negativa klämman batterikabeln över den negativa batteripolen bly. Dra åt klämman till posten med nyckeln. Stäng Altima huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81590.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.