Lägga en subwoofer och förstärkare till min 2006 Mazda MX5

En subwoofer producerar djupa basfrekvenserna och kan avsevärt förbättra ljudet av en bilstereo. Subwoofern drar så mycket ström att den behöver en förstärkare för att stödja det. Förstärkaren ansluts till bilens batteri. Köp subwoofers och ett hölje som passar in i bilen också. De flesta installationer in subwoofern i bakluckan på bilen (om utrymmet.) Kontrollera att baslåda passar i den lilla stammen av 2006 MX5. Saker du behöver
Strömkablar
Högtalarkablar
Subwoofers med kapsling
RCA kablar
förstärkare som matchar subwoofer märkeffekt
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att subwoofers märkeffekt överensstämmer med den förstärkaren. Till exempel, om subwoofers är klassade på 500 watt, så förstärkaren ska vara 500 watt.
2

Montera förstärkaren i bagageutrymmet bredvid baslåda. Ju närmare förstärkaren är till subwoofers, desto bättre. Faktum är att många människor gillar att montera sin förstärkaren till subwoofern rutan för bekvämlighet. Addera 3

Anslut högtalarkablar (se bruksanvisning för lämplig spårvidd.) Anslut en högtalarkabeln till den positiva effekt OUT på förstärkaren. Anslut den andra änden av denna kabel till den positiva effekt terminalen på subwoofern. Anslut en annan högtalarkabeln till den negativa kraften OUT på förstärkaren. Anslut den andra änden av denna kabel till den negativa kraften terminalen på subwoofern. Upprepa detta för varje ytterligare subwoofer.
4

Anslut ljudkablar för huvud-enhetens RCA Pre-Amp ut portar. Kör den här kabeln till förstärkaren och anslut den till "Audio In" RCA-portar.
5

Anslut strömkablarna till förstärkarens 12-volts positiv ("+") makt terminal och förstärkarens jord eller negativ ("-") strömterminal. Kom ihåg vilken tråd är vilken och se bruksanvisningen för trådtjocklek dimensionering. Kör dessa trådar till bilens batteri. Anslut jordledningen till den negativa /jordplint på batteriet. Anslut den positiva ledningen till den positiva polen på batteriet.
6

Slå på bilen och testa stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82425.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.