Fördelarna med en löstagbar panel Bilradio

Det var en gång en tid då du hade något sätt att försvara din bilstereo från tjuvar. Visst, du kan låsa dina dörrar, men om de ville ha i bilen, skulle de komma in och de skulle förmodligen ta din bilstereo. Men nu löstagbara panelen bilradioapparater ha några fördelar jämfört med de som inte har löstagbara panelen eller faceplates. De erbjuder mer säkerhet, anpassning, och finns i en mängd olika priser och modeller med många olika funktioner. Säkerhet

En av de största fördelarna med att ha en bilstereo med en löstagbar frontpanel är den extra trygghet det innebär. Med fronten lossnat, kan du inte använda stereon eftersom hela användargränssnittet ligger på fronten själv. När du är klar med din enhet, bara pop bort det och ta det inne med dig. Ibland tjuvar kommer fortfarande att ta stereo, men de flesta inser hur värdelös de är utan huvud faceplates. Också, varje specifik modell av bilstereo fungerar bara med rätt fronten som följde med enheten, så att du inte bara kan mixa och matcha.
Kompatibilitet

flesta bilstereo med löstagbara paneler kommer nu med möjligheten att spela flera medieformer. De brukar komma med stöd för vanliga cd-skivor, CD-R-skivor och MP3-uppspelning samt en stereo. Med enheter som erbjuder MP3-uppspelning, måste de antingen ljudingångar eller USB-portar för att du kan koppla in en MP3-spelare. Vissa modeller kommer även med fjärrkontroller så att du inte behöver komma fram och pilla med stereo medan du kör. Även med alla de märken som säljer dem och alla de modeller som de erbjuder, finns det säkert vara något som kommer att passa in i din bil.
Pris

så många modeller och alternativ tillgängliga, finns det säkert vara något som passar inom din prisklass. Oavsett om du är på en liten budget eller om du är en miljonär, hittar du en bra bilstereo med en löstagbar frontpanel som inte kommer att bryta din budget. Goda förebilder kan hittas för så lite som $ 100 om du söker runt efter dem, och om du är intresserad av att spendera mer än så, kan du få en top-of-the-line bilstereo med alla klockor och visselpipor. Lyckligtvis, några av de billigare erbjuder även några av de dyrare funktioner som gör att få en bilstereo med en löstagbar frontpanel värt det i första hand.
Estetisk skönhet

Även om detta kommer endast viktiga för vissa människor, de flesta bilstereo tillverkare gör modeller som är mycket estetiskt tilltalande att titta på. Vissa har massor av färgglada lampor och rörelse, och även erbjuda namnet på artist och låttitel när tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80975.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.