Subwoofer Inkopplingsanvisningar

Subwoofer lägga ett uppsving för basområdet av en stereoanläggning. Installera en och ledningar det ordentligt kan visa sig vara en svår uppgift. Du kan spara tid och arbete genom att se till att du använder rätt högtalarkabel för de olika typer av in-och utgående pluggar så ser du när ledningar en till stereon. Varje stereo inställning kan ha så många som 3:57 olika typer av in-eller utgångskontakter. Att vara förberedd och utrustad för dessa är en viktig del av ledningar alla system. De Stereo

De flesta bilstereo har en utgång för extra högtalare och subwoofers. Dra din stereo ut från instrumentbrädan och hitta dessa på baksidan av enheten. De kan likna ljudutgångarna på baksidan av din DVD-spelare, troligen i de traditionella röda och vita färger, eller ser ut som små hål med klämmor på sidan, liknande utgångarna din fabrik högtalarna är kopplade till. De kommer att märkas som något som "AUX OUT" eller "sub out" beroende på märke och modell på din stereo. Trådarna

Du kan använda grundläggande
ljudkablar för att köra mellan stereon och din subwoofer. Se till att du får ledningar som är tillräckligt långa för att sträcka bakom instrumentbrädan till vart du har placerat din förstärkare och sedan från din förstärkare till din subwoofer. Detta inkluderar valfri längd behövs för att arbeta kring och genom karossdelar och under mattan. Använd en längd av garn eller billig rep för att få en korrekt mätning.

Även grundläggande audio kablar kommer att fungera, att investera i specialbyggda högtalarkablar för bilstereo är aldrig en dålig idé. Den högre kvaliteten kommer att förbättra signal och ger större livslängd av ditt system. Många professionella car audio butiker säljer high kabeländen högtalare med foten, så att du kan få den längd du behöver utan att ha en massa extra kabel för att ta itu med.
The Amp

installera en förstärkare är avgörande för en subwoofer. Matcha förstärkare och subwoofers kan vara knepigt, så det är bäst att rådfråga någon med omfattande ljudsystem kunskap om du är osäker.

Placera din förstärkare mellan subwoofern och stereo. Du kommer att köra trådarna från din stereo utgång till din förstärkare input. Dessa ingångar kommer att se ut de utgående kontakterna på baksidan av stereon. Var noga med att inte blanda ihop höger och vänster ljud channels.These markeras tydligt ovanför deras respektive pluggar på både förstärkare och stereo. Vad bra, kommer dina högtalarkablar vara antingen färgkodade eller ha markeringar för att hålla dig från att vrida trådarna runt.

Wire förstärkarens utgång pluggar till din subwoofer box s input pluggar. Dessa kommer sannolikt att vara den mer traditionella små, klämma-stil pluggar och kräver högtalarkablar med skalad kabel i slutet. Det är inte ovanligt att de utgående och ingångarna på en förstärkare för att vara av olika slag, så låt inte detta kasta du av.
Subwoofer

talaren själv ska sitta i rutan så att trådarna från högtalaren kan ansluta till ingångarna på lådan. Ledningarna från högtalaren kommer sannolikt att vara den typen som bara glida över små stiften på insidan av lådan. De bör passa väl, men om de är löst inte vara rädd för att försiktigt pressa dem hårt med en liten tång. Anslut kablarna från förstärkaren

i högtalarlådan och se till att både förstärkaren och högtalarlådan är fästa till bilen på något sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80748.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.