Hur Wire Två 4-Ohm Channel Amp till två subwoofrar

Bilstereo system kan använda sig av flera subwoofer-system. Mer än en subwoofer ger ytterligare djup och volym till den musik som spelas. Subwoofers skapar lågfrekventa toner som kan mullra och även kännas. Wiring ihop två förstärkare och två subwoofers bör ta mindre än en timme, och när du är klar kan lägga intensitet till din bilstereo. Före installation, se till att energibehoven för subwoofers matchar produktionen av de 4-ohm förstärkare. Om subwoofern är över eller under-drivna, kan det fungera dåligt eller ens skadas. Saker du behöver Billiga 2 4 ohm förstärkare
2 subwoofers Sida 2 baslådor
Högtalarkabel
Avbitartång
Kabelskalare
Skruvmejsel
1 1/2 -tums skruvar
Visa fler instruktioner
1

Skär högtalarkabeln i fyra 2-fots sektioner. Eftersom högtalarkabeln består av två individuella trådar, band 1/2 tum från varje ände av varje av trådarna.
2

Anslut en av subwoofers till terminalen koppen i en av baslådor. En subwoofer box håller subwoofern, och terminalen koppen ger en anslutningspunkt mellan förstärkaren och subwoofern. Fäst högtalarkabeln till de två terminalerna på subwoofern och de två terminalerna på terminalen koppen. Kontrollera att polerna är matchade. När du är ansluten, fast subwoofern till boxen med en 1/2-tums skruvar.
3

Anslut en av förstärkarna till subwoofern rutan. Bifoga en längd av tråd från kanal ett av förstärkaren till terminalen koppen på utsidan av baslåda. Återigen, se till att polariteten stämmer.
4

Upprepa steg 2 och 3 för andra subwoofer, baslåda och förstärkare. Justera inställningarna på förstärkarna och på de viktigaste stereoanläggning enligt tillverkarens rekommendationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81421.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.