Toyota Camry Speaker Removal

En Toyota Camry fyra eller åtta högtalare, beroende på bilens årsmodell. Samtliga modeller har en högtalare i varje dörr och två i den bakre däcket. Nyare modeller har två i instrumentbrädan. Alla högtalarna är kopplade till stereon, men anslutningen som driver högtalarna är i den bakre delen av bilen. Du kommer att behöva några grundläggande verktyg och ungefär en timme för en Toyota Camry högtalare bort. Saker du behöver
Skruvmejsel
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Koppla den "positiva" batteri-anslutning genom att lossa skruven som håller klämman till kontakten . Dra kabeln från kontakten.
2

Öppna Camry stam och ta bort skruvarna från sidorna på högtalarna som är monterade på taket på bålen.
3

Dra stammen högtalarna stammen tak och kapa kabeln närmast metalltråd kontakten med avbitare. Upprepa med den andra stammen högtalaren. När trådarna klipps, dra kablarna bort från varandra och inte låta dem röra.
4

öppna en av bakdörrarna och ta bort skruvarna som håller fast plasten dörrpanelen till dörrkarmen. Skruvarna kommer att vara runt kanten av panelen där dörrkarmen möter panelen. Dra panelen bort av dörrkarmen nog att exponera dörren högtalaren.
5

Ta bort skruvarna som håller fast högtalaren på dörrkarmen och klippa kablarna som du gjorde för bålen högtalaren. Dra talaren av dörrkarmen och ställ den åt sidan. Upprepa tills högtalarna har tagits bort från alla dörrar.
6

Placera skruvmejseln mellan högtalaren locket och instrumentbrädan, om du har en nyare modell Camry. Bänd försiktigt högtalaren täcka upp för högtalaren. Flytta skruvmejseln runt kanten på högtalaren långsamt när du försöker bända och se till att du inte skadar kåpan. Dra av locket på högtalaren, ta bort fästskruvarna och klippa kablarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81837.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.