Vilken typ av skruv att använda för att Skruva Subwoofers?

Att välja rätt typ av skruv för att fästa en subwoofer till en baslåda är absolut nödvändigt. Subwoofers genererar vibrationer och kan lätt lossa en skruv som är för liten. Om en skruv lossas, kan ljudkvaliteten försämras och subwoofern kan falla ur baslåda. Detta kan leda till skador på subwoofern. Längd

Längden på den skruv som ska användas för att ansluta en subwoofer till en baslåda är 2 inches. Detta ger gott om utrymme för skruven att gå igenom subwoofern fäste och in i materialet av baslåda. Subwoofer lådor tenderar att vara tjock, vanligtvis runt 0,75 inches, så något mindre än en 2-tums skruv är otillräcklig.
Typ

Den typ av skruv som bör användas i subwooferanvändningar är en Gips skruv. Dessa skruvar är robusta och har en önskvärd form för att hålla en subwoofer till en baslåda. Andra skruvar kan ha bristfällig gängning som kan orsaka subwoofern att falla ut ur baslåda.
Skick
p Det är oerhört viktigt att endast använda nya, oskadade skruvar vid fastsättning en subwoofer till en baslåda. Medan styrkan är den viktigaste frågan, kan en äldre eller skadad skruv bryta isär efter år av användning. Små bitar av metall potentiellt kan skada subwoofern.
Antal skruvar

Medan en 2-tums Gips skruv är lämplig typ av skruv att använda, är det viktigt att använda rätt antal skruvar också. Olika subwoofer modeller och tillverkare kräver olika antal skruvar. Alltid konsultera tillverkarens manual och använda rätt antal skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82678.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.