Hur Wire Tre Subs till en Mono Amp

Det är möjligt att ansluta alla tre ampere upp till en enda förstärkare när man installerar subwoofers in i en bil ljudsystem. Även om inte alla förstärkare är konstruerade för att ge ström till tre subwoofers, det finns flera högre slutet förstärkare på marknaden som kan göra detta. Konsultera tillverkarens rekommendationer för att se till att du inte installerar alltför många subwoofers på din förstärkare. De subwoofers måste kopplas parallellt för denna metod, vilket kommer att minska impedansen hos subwoofers. Saker du behöver från 4 sektioner, 2-fot, av högtalarkabeln
Kabelskalare
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Separat tre av högtalarkablar. Högtalarkabel består av två individuella trådar inom en mantel. Helt enkelt dra isär dem för att skilja dem åt.
2

Wire terminalerna i de tre basar parallellt. Anslut ena högtalarkabeln till den positiva polen på baslåda terminalen cup. Anslut den andra änden av kabeln till den positiva polen av Subwoofer 1. Anslut en andra längd av tråd från den positiva klämman på subwoofer en till den positiva klämman på Subwoofer 2. Anslut en tredje tråd från den positiva klämman på Subwoofer 2 till den positiva polen av subwoofer 3. Anslut en kabel från den negativa terminalen av terminalen koppen till den negativa polen av en subwoofer. Anslut de återstående negativa terminalerna precis som de positiva terminalerna.
3

Anslut baksidan av subwoofern rutan terminalen kopp till förstärkaren med den del av högtalarkabeln som inte separerades. Fäst en av trådarna till den positiva polen på både baslåda och förstärkare och den negativa kabeln till de negativa terminalerna. Förstärkare håller vanligtvis högtalarkabeln på plats med en skruv, så du behöver en skruvmejsel för att lossa och dra åt terminalerna på förstärkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81409.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.