Hur man installerar en förstärkare i en 2001 Chevy Pickup

Chevy 2001 pickup ägare har flera alternativ i sin strävan efter att skapa en mer kraftfull stereo. Högtalarna i dörrpanelerna kan bytas för högtalare som kan hantera en starkare signal och levererar ett klarare ljud, kan stereo däck ersätts med en enhet som producerar en mer potent signal till högtalarna, och en subwoofer kan installeras för att tillhandahålla basen avgörande för en väl avrundad ljudsystem. Alla och alla dessa modifikationer kan kraftigt stödjas genom tillsats av en eftermarknad förstärkare. En förstärkare kommer att öka signalen för att ge mer volym och en tydligare klingande stereo. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Förstärkare
Spacers
Högtalarkabel
Phillips skruvmejsel
Visa mer Instruktioner
1

Lyft huven på pickup och lossa klämmorna på båda batterikablarna med skiftnyckel. Ta den negativa batterikabeln och ställ den åt sidan. Placera förstärkaren ledningar terminal kit ringen på pluskabeln och dra åt klämman med skiftnyckel.
2

Anslut blå kabel nätdelen från förstärkaren satsen på ringen terminalen och mata kabeln genom brandväggen och in i kabinen av Chevy truck. Flytta till fordonets insida.
3

Ta instrumentbrädan panel i hörnet ovanför förarsidan ventiler och dra bort panelen från instrumentbrädan. Flytta händerna över instrumentbrädan och dra panelen från instrumentbrädan tills den är helt fri från instrumentbrädan.
4

Dra de två spakarna på vardera sidan av stereon för att frigöra stereo från fästet konsol.
5

Dra stereo från dockan och koppla bort kablar anslutna till radions baksida. Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter och anslut adaptern leder in i uttagen på baksidan av radion.
6

Anslut patchkablar från förstärkaren satsen i motsvarande ledningar i kabelnätet sedan mata kablarna genom baksidan av stereon dockan till golvet i lastbilen.
7

Placera stereon tillbaka in i stereo docka och höj på båda sidor för att säkra enheten i fästet .
8

Placera instrumentpanelen på instrumentbrädan och tryck längs omkretsen att knäppa panelen på instrumentbrädan.
9

Lay förstärkaren under sätet. Placera distanser under hörnen av förstärkaren för ventilation.
10

Kör patchkablar från golvet på passagerarsidan till förstärkaren. Anslut kopplingskablarna i lämpliga uttag på förstärkaren.
11

Dra nätkabeln från förarsidan golv till förstärkaren och anslut den till uttaget märkt "Power" på förstärkaren.

12

Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till förstärkaren. Fäst jordkabeln till en bult på spåret av sätet. Varje bult eller skruv direkt ansluten till ramen av lastbilen kommer att ge tillräcklig jordning.
13

Anslut högtalarkablarna till förstärkaren och köra dem till platsen för de högtalare som du vill förstärka.

14

Bänd högtalarkåpan från dörren och ta bort skruvarna runt omkretsen av högtalaren med en Phillips skruvmejsel. Dra högtalaren från dörren och koppla ledningarna från baksidan. Anslut högtalarkablar från förstärkaren till ingångarna på baksidan av högtalarna sedan tillbaka högtalarna till sin docka. Byt ut skruvarna runt omkretsen av högtalarna och knäpp högtalaren täcker in dörrarna för hand. Flytta till motorrummet.
15

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka på Chevy truckens negativa batteripolen inlägget. Dra åt klämman till posten med nyckeln. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81389.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.