Stereo Installation i en 2005 Nissan Sentra

Den 2005 Nissan Sentra är en basmodell fordon för Nissan, och som sådan, inte beståndet stereon inte komma med många fina funktioner. Lyckligtvis har eftermarknaden skapat stereoapparater med funktioner som aldrig finns - eller ens uppfunnen - när 2005 Nissan Sentra rullade av försäljningen golvet, och du kan installera dem i bilen på under en timme. Inte bara kommer detta att ge dig nya funktioner i bilen, utan också ett mervärde när det blir dags att sälja bilen. Saker du behöver
kryssmejsel
skruvmejsel
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Aftermarket stereo
Fordonsspecifika streck kit
Fordonsspecifika kablage
Visa fler instruktioner
1

öppna fickan ovanför centrum ventilerna på instrumentbrädan. Dra upp på fickan för att frigöra fickan och ventiler från bilen. Dra ner på trim runt fickan nedanför klimatet kontrollerar att dra plasten panelen bort från instrumentbrädan.
2

Skruva stereon och plastficka från instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra stereo ur instrumentbrädan och dra ledningarna på stereon och styr klimatet. Skruva klimatet kontrollerar från montering med Phillips-skruvmejsel. Snäppa loss plastpanelen mellan fickan och stereo med händerna. Skruva beståndet stereo ur fickan församling med Phillips-skruvmejsel. Addera 3

Bolt klimatet kontrollerar att den fordonsspecifika dash kit med Phillips-skruvmejsel. Bolt eftermarknaden stereo till fickan församling med stock skruvarna och kryssmejsel. Knäpp ihop klimatkontroll plastpanelen du tog bort i steg 2 och fordonets specifika dash kit. Fäst paret till fickan montering med Phillips-skruvmejsel.
4

skala skärmarna utanför änden av kablaget för eftermarknaden stereo och fordonsspecifika kabelnätet. Matcha de färgkodade kablarna ihop och pressa varje matchande färg från varje sele tillsammans med tråden crimpers och en blå rumpa kontakt. Anslut ena änden av selen i selen i instrumentpanelen som du tog bort från fabriken stereo. Anslut den andra änden till baksidan av eftermarknaden stereo.
5

Anslut ledningarna till klimatkontroll. Montera enheten på instrumentbrädan med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Skjut den övre instrumentpanelen fickan på instrumentbrädan för att låsa den på plats och skjut den undre plast trim runt nedre fickan tillbaka på instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81521.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.