Chevy Silverado Radio Borttagning

Om du funderar på att ersätta den nuvarande radio i din Chevy Silverado i utbyte mot ett bättre eller för en annan mekanism helt, sedan ta bort den gamla rätt är viktigt. Felaktig borttagning kan orsaka skada och försvåra vägen för en ny del. Ta bort panelen


Du måste ta bort panelen innan du kan ta ut radion ordentligt. Lägg en hand på instrumentbrädan på sidan av ratten. Ta tag i kanten av panelen ordentligt och dra på det. Clips hålla den på plats, så fortsätt att dra tills de faller isär. Detta ger dig tillgång till strömbrytare. Placera fingrarna under och pop mekanism för att göra det helt fritt från instrumentbrädan.

Dra de andra delarna av panelen tills dessa klipp ge vika. Totalt 11 klipp måste frikopplas i de flesta fall. Leta efter tråden som fäster på höger sida. Om du inte kan se det, då din Silverado inte kan ha det. För dem som inte har kabeln, koppla loss den och ta bort det så att du kan ta bort panelen.
Ta Radio


Beroende på radion, det kan vara olika steg du måste vidta för att ta bort det. Om din radio har spakarna på sidorna, flytta dessa spakar ner mot golvet och dra ut radion församling. Leta trådarna på baksidan av radion och koppla dem. Låt ledningarna från insidan hänga ner från öppningen som du just har skapat.

Andra radioapparater kan ha spakar och skruvar. Ta bort de två spakar eller kontakter och det finns tre skruvar som du kommer att se att fästa radion på plats. Använd en skruvmejsel för att ta bort dessa också. Dra på botten av lådan från fästena som håller den där och dra den nedåt. Återigen kommer ledningarna att exponeras, koppla dem. I båda fallen, ta bort antennen och anslutningarna, om tillämpligt.
Byte

Vid slutet av de flesta flyttningar, kommer du att installera en ersättare. Anslut ledningarna på den nya radion eller stereon till de ledningar som hänger från instrumentbrädan. Skjut in den nya enheten på plats på berget och satte selen och antenn på plats.

Livet spakarna när du monterar radion på plats. Sätt spakarna eller kopplingar till det låsta läget för att säkra den. Testa radion för att säkerställa att alla kablar är ordentligt anslutna och att radion fungerar. Anslut kabeln från instrumentpanelen till panelen, och glida alla klipp på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80990.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.