Hur man installerar en eftermarknad stereo i en 2001 Chevy Blazer

Den 2001 Chevy Blazer är utrustad med en fabriksmonterad AM /FM-stereo med single-disc CD-spelare. Valfria stereoapparater för Blazer inkluderar multi-skivors CD-växlare, stereo kan spela MP3-filer, och mer nyligen, satellitmottagare radio. Fortfarande återstår möjligheten att en Chevy Blazer ägare kan försöka få hennes stereo behov tillgodoses av en eftermarknad modell. Har din stereo ersätts av en professionell ljudtekniker, eller göra det själv för bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Wrench, 10mm
Kabelstam adapter
Skal adapter
GM antenn adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven 2001 Chevy Blazer och koppla den negativa batterikabeln från den negativa inlägg av batteriet, med en 10 mm nyckel.
2

Skjut eftermarknaden stereo fronten adaptern till vakanta stereo montering dockan.

3

nå in i stereo montering dockan och dra stereo ledningar i antennkabeln genom till framsidan av instrumentbrädan.
4

Anslut stereo ledningar till en kabeldragning sele adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut den svarta antennkabeln på baksidan av den nya stereon.
5

Skjut eftermarknaden stereo i öppningen från fronten adaptern. Eftermarknaden stereo ansikte bör vara i nivå med trim av adaptern när helt insatt.
6

Passa instrumentpanelen med instrumentbrädan. Tryck på panelen, runt omkretsen, för att knäppa instrumentpanelen på instrumentbrädan.
7

tillbaka till batteriet. Placera den negativa klämman batterikabeln på minuskabeln inlägget av batteriet. Dra den negativa klämman batterikabeln till ledningen inlägg med en 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81274.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.