Hur Koppla Mono för ett Kicker Impulse IX2302

Den IX2302 är en 230 watt med 2-kanals bil stereoförstärkare gjorts av amerikanska företaget Kicker. Den förstärkare används för att driva högtalare i bilen. Typiskt är eftermarknaden ampere som denna används för att driva subwoofers (högtalare som producerar bas.) Är nödvändiga för att driva de flesta eftermarknaden talare som stereons huvudenheten inte leverera tillräckligt med ström förstärkare. Förstärkaren kan kopplas ett antal olika sätt, inklusive bryggbundna 4 ohm 720 watt vid 1, per kanal 2-Ohm 360 watt med 2, eller per kanal 4 ohm 230 watt med 2. Saker du behöver
Högtalarkablar
Subwoofers
RCA-kablar
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilka specifikationer som kommer att behövas för att koppla IX2302. Förstärkaren kan antingen användas som en mono amp eller 2-kanals förstärkare. En mono amp kommer bara driva en högtalare, medan en 2-kanals förstärkare kan driva två högtalare.
2

Wire en mono-kanal förstärkare. Den IX2302 har fyra terminaler högtalare utgång, de är 1: a kanalen positivt, 1: a kanalen negativ, 2: a kanalen positiv, 2: a kanalen negativt. Anslut den positiva (röda) kabeln power högtalare till 1: a kanalen positiva polen på förstärkaren, anslut den andra änden av den kabeln till den positiva terminalen på högtalaren. Anslut den negativa (svarta) kabeln power högtalare till den 2: a kanalen negativa polen på förstärkaren och anslut den andra änden av kabeln till den negativa terminalen på högtalaren.
3

Wire den IX2302 för 2-kanals, två högtalare drift. Anslut den 1: a kanalen positiva till den 1: a högtalare pluspol med högtalarkabeln. Anslut 1: a kanalen negativ till 1st högtalare negativt med högtalarkabeln. Upprepa denna process för den andra kanalen och den andra högtalaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82162.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.