Högtalare Installation i en Chevy Silverado

När du uppgraderar stereon i din Chevy Silverado, kan nya högtalare vara lika viktig som den nya enheten själv. Högre kvalitet på högtalare kan du få full upplevelse av ditt nya stereo. Installera högtalare innebär en liknande process för att installera stereoanläggning, eftersom högtalarna är oftast skruvas på plats med ledningar anslutna i ryggen. Med Chevy Silverado, dock är högtalarna installeras i dörrarna stället instrumentpanelen. Saker du behöver
Wrench
butik trasa
Trim pinne
Skruvmejsel
Wire skärande /pressverktyg
Crimp caps
Löd spole
lödvärme järn
Krympslang
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1

Koppla truckens batteri, som en försiktighetsåtgärd, genom att lossa klämman för den negativa kabeln med en skiftnyckel och sedan ta bort det .
2

Bänd upp styrströmställare och trim omslag från dörren med ett trim pinne. Ta bort luckan panelens fästskruvar med en skruvmejsel, bänd upp panelen med klubban och lyft bort det.
3

Lossa fästskruvarna för den aktuella talaren, dra ut den genom dörren koppla sedan bort den elektriska kontakten. På vissa modeller av Silverado, har talaren en låsflik som måste tryckas in för att ta bort högtalaren.
4

Anslut elkontakten till nya högtalare. Om högtalaren inte passar den elektriska kontakten, måste du klippa bort kontakten off med avbitare, sedan strippa ändarna av isoleringen och ansluta kablarna till talarens kontakten genom krympning eller lödning dem.

5

Crimp trådarna genom att vrida de nakna ledarna för de färgkoordinerade trådar tillsammans, installera ett lock på dem och klämma ner på locket med en tråd pressverktyg för att dra åt den.
6

Löd trådarna genom att rada upp de kala leder så att de vidrör varandra, om en bit lod från en spole på tråden och värma tråden med en lödkolv. Täck de lödda ledningar med krympslang och en värmepistol.
7

Montera högtalaren i dörren med sina skruvar eller flik.
8

Anslut trim panel med clips och skruvar. Sätt tillbaka de mindre trim ramar och dörr /fönster kontroller.
9

Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81979.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.