Hur man installerar en radio i en lastbil

Installera en radio i din bil kan göra att tråkig bilresa till jobbet bara lite lättare varje morgon. Förutom att förbättra ljudkvaliteten i fordonet, kan en ny stereo lägga till funktioner samt med sådana funktioner som ett navigationssystem eller DVD-spelare. I det här fallet är projektet fordonet en 2000 Ford F-250 pickup, men processen är liknande för andra bilar också. Saker du behöver: Begagnad Ford radio borttagningsnycklarna
Fordonsspecifika dash kit
Fordonsspecifika kablage
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue butt kontakter
Flat skruvmejsel
Byte stereo
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två hålen på vardera sidan av fabriken stereo som är staplade ovanpå varandra på sidor. Tryck på en av Fords nycklar radio borttagning i ena sidan av stereon då den andra sidan, sätta varje del av nyckeln i ett hål på stereon. Tryck på knapparna i instrumentpanelen, dra dem en aning på utsidan av stereon, dra sedan på tangenterna för att frigöra stereo från instrumentbrädan. Använd ena handen för att hålla stereo och använda den andra för att lossa fabriken sele och antenn sladden från baksidan av stereon.
2

Placera buren som kommer med byte stereo i öppningen på fordonsspecifika dash kit och lås den på plats genom att trycka ned flikarna på buren med hjälp av en platt skruvmejsel. Addera 3

Placera fordonsspecifika kabelnätet i ena handen och använd kabelskalare med andra handen att skala en 1/4 tum av avskärmning från slutet av varje tråd i selen. Använd sedan tråd crimpers att krusa en blå rumpa kontakten på varje anslutning. Ta sele som levereras med byte stereo och använda kabelskalaren att klä av en 1/4 tum av avskärmning från slutet av varje tråd i selen. Varje tråd i varje sele färgkodade och märkta. Matcha upp samma färg trådarna i varje sele och sammanfoga dem med hjälp av tråd crimpers.
4

Skjut streck satsen i instrumentbrädan och dra bilens kabelstam och antennen leda ut genom buren. Anslut fordonsspecifika kabelnätet till fabriken sele. Håll ersättare stereo bredvid instrumentbrädan och koppla selen och antenn sladden på baksidan av stereon, skjut sedan stereon i instrumentpanelen kit tills det klickar på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80847.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.