Felsökning av en Sony Car Button Stereo källa som inte fungerar

Sony bilstereo har en "källa" för att välja mellan radio, cd-spelare och all hjälputrustning. Det fungerar ungefär på samma sätt som knappen "Källa" eller "Input" på din TV fjärrkontroll som låter dig växla mellan enheter videospel, DVD-spelare och liknande. Som med tv-inställningar, kräver bilstereo installationen vissa element för att vara på plats innan "Source"-knappen kommer att fungera, inklusive källan vara närvarande och påslagen. Instruktioner
1

slå på källan om Sony bilstereo "Source"-knappen inte fungerar. Källan är ofta en sekundär enhet i bilen. Till exempel kan en MP3-spelare vara ansluten till en 3,5 mm sladd med en domkraft i handskfacket. Denna MP3-spelare måste vara påslagen och leka för att det "Source"-knappen i "AUX" för att producera MP3 utgång.
2

Återställ Sony bilstereo om "Source"-knappen fortsätter inte att välja en källa. Tryck på "Reset"-knappen genom att ta bort frontpanelen. Lossa panelen genom att ta tag i frontpanelen och trycka på "Koppla från"-knappen. Det är knappen med den U-formade ikonen med en pil i den. Leta efter knappen Återställ. Det är ofta i den nedre vänstra sidan av Sony bilstereo. Tryck på den med en kulspetspenna och prova "Source"-knappen igen.
3

Vrid volymratten om du fortsätter att ha problem med "Source"-knappen inte producerar något. Prova en källa som är inbyggd i Sony bilstereo, såsom FM-radio. På så sätt kan du eliminera kablage som ett problem. Välj "FM" källa och lyssna efter en sändning eller statisk. Prova en CD i facket och lyssna efter produktionen. Om FM-radio och CD producerar utdata, har frågan sannolikt att göra med kabeldragning eller hjälputrustning och inte "Source"-knappen alls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82086.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.