Hur man använder en Ford radion att spela en iPod

Ford ägare som vill ansluta en iPod till sin bil ljudsystem kan ha en enkel uppgift framför eller en mer mödosam, beroende på deras modell. Ford-bilar från 2008 till 2010 kommer med ett uttag för en iPod-anslutning strax under instrumentpanelen trim panel. Helt enkelt ta bort panelen för hand, koppla in adaptern och dra kabeln genom till handskfacket. För ägare av äldre modeller, måste du ta bort stereon för att göra anslutningen. Hursomhelst, kan du ha en tekniker utföra installationen, eller göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
kryssmejsel Begagnad Ford DIN borttagningsverktygen
iPod biladapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Under huven, ta bort den negativa batterikabeln från batteriet. Använd en kryssmejsel för att lossa kabelns klämman och ta bort den från den negativa inlägg.
2

Infoga Ford DIN avlägsnande verktyg i de vertikalt inriktade hål på vardera sidan av stereon ansikte. Dra utåt på de verktyg och dra stereo från instrumentbrädan.
3

Koppla loss grupperna från baksidan av stereon. Dra från plast gruppering bindemedel, inte ledningar själva.
4

Anslut viragrupper till ett kabelnät adapter. Anslut kablaget till stereon. Anslut iPod-adapter till kablaget adapterkabel märkt "AUX".
5

Dra iPod-adapter kabeln till handskfacket från stereo docka plats.
6 < p> Byt stereo till sin docka för hand. Den stereon kommer "snäpper" på plats när den är helt på plats.
7

Byt negativa klämman batterikabeln runt batteriets minuskabel inlägg. Dra kabelns klämma med en Phillips-skruvmejsel.
8

Anslut iPod till adaptern ledningen i handskfacket. Välj AUX på Ford stereon för att styra iPod via stereon. Du kan också använda iPod på själva enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80788.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.