Hur koppla upp Eftermarknad stereoapparater i en Subaru Outback

Förmodligen den vanligaste eftermarknaden tillägg till ett fordon är stereo. Vissa märken och modeller är konstruerade med idén i åtanke att någon gång, kommer ägaren väljer att uppgradera ljudsystemet. För att ändra stereo i en Subaru Outback, är proceduren en svårare uppgift jämfört med de flesta andra märken. Att byta fabriken stereo för en eftermarknad enhet, kan du välja att ha en tekniker på en ljud-återförsäljare utföra växeln, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
Trim pry verktyg Review, Universal singel DIN fronten
Flat skruvmejsel
Thin tygstycke
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batterikabeln (eller jordkabel) från Subaru Outback batteriet. Den jordande kabeln är den svarta kabeln som ansluter batteriet till fordonets ram. Med hjälp av en Phillips-skruvmejsel, skruva loss skruven som håller kabeln klämman runt minuskabeln. Ta bort kabeln från ledningen.
2

Ta bort dekorpanelen inramning växelväljaren. Använd en flat skruvmejsel med ett tunt tyg över bladet. Duken skyddar målgång i trim. Sätt i platt skruvmejsel i veck mellan panelerna enligt växelväljaren och panelen runt stereoanläggning. Bänd panelen fritt, och sedan bända runt kanterna med en medelhög mängd kraft tills panelen är helt bort.
3

bort kåpa som omger enheten fabriken stereo. Använd kläder skruvmejsel bladet och en liten mängd kraft. Ta hela gruppen av komponenter innehållande fabriken stereo. Stereon och kontroller klimat är installerade tillsammans. Skruva loss de två skruvarna på vardera sidan av gruppen med en Phillips-skruvmejsel. Dra gruppen bort från instrumentbrädan för att komma till stereo fästskruvarna.
4

Skruva ur de två skruvarna på vardera sidan av gruppen. Skruvarna sitter nära hålen efter tidigare borttagna skruvarna som håller gruppen på instrumentbrädan. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna. Dra fabriken enheten på avstånd från gruppen fäste som inrymmer stereo och kontroller klimat.
5

Koppla ledningarna på baksidan av fabriken stereo. De grupper av trådar relaterar till högtalarna, förstärkaren antennen och strömkällan. Dra viragrupper fria hand.
6

Installera det universella singel DIN fronten. Fronten kommer att tillåta den nya stereo att passa in i öppningen till vänster genom fabriken stereo. Installera fronten kräver att du trycker på dockan i öppningen tills ordentligt. Vara noga med att mata ledningar grupperna genom baksidan av fronten.
7

Anslut viragrupper till den nya stereon. Du kan behöva använda en Kopplingsadapter beroende av märket på eftermarknaden stereo du installerar, annars anslut viragrupper till motsvarande uttag
8

Skjut eftermarknaden stereoanläggning i fronten adaptern tills. ansiktet av stereo och trimningen på frontplattan är i jämnhöjd med varandra. Skruva stereo fästskruvarna i klimatkontroll /stereo konsolen med en Phillips-skruvmejsel.
9

Byt stereo /klimat konsol i instrumentbrädan i Outback. Skruva i de två skruvarna på vardera sida för att säkra fästet. Byt panelen trim runt nyinstallerade stereo och kontroller klimat. Byt panelen trim runt Outbacks växelväljaren.
10

Anslut jordkabeln till batteriet. Placera kabelns klämma runt minuskabeln. Skruva fast bulten för att dra åt klämman runt ledningen. Klämman ska dras åt bara till en punkt att klämman inte kan flyttas över ledningen för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80697.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.