Hur Wire en Pioneer KE-1818 i en Ford Truck

Pioneer KE-1818 var en eftermarknad bilstereo. Det ingår en kassettbandspelare en AM /FM-mottagare, med möjlighet att ansluta den till en cd-växlare. Ford pickup ägare som vill installera en KE-1818 måste ta bort den gamla stereon och anpassa ledningarna till att eftermarknaden huvudenheten att fungera. Lastbilen Batteriet ska kopplas till detta förfarande för att undvika elektriska stötar eller kortslutning. Saker du behöver Begagnad Ford radio borttagningsnycklarna
adapter Kablage specifikt till Ford bilmodell
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla radion. Sätt Ford nycklar radio borttagning i skårorna på sidorna. Tryck på knapparna tills de låses på plats. Dra på tangenterna för att dra ut radion i instrumentpanelen bostäder. . Koppla loss kablaget och radioantenn kabeln från baksidan av radion
2

Anslut kablaget - anslutningen innehåller högtalarkablarna, strömkabeln och jordledning - kommer från Ford lastbil streck till en kabelstam adapter. Skjut anslutningarna tillsammans tills de låses på plats.
3

Anslut kabelstammen av KE-1818 till den andra änden av kablaget adaptern. Skjut anslutningarna tillsammans tills de låses på plats.
4

Anslut den tjocka svarta radioantenn kabeln till radioantenn port, placerad på den vänstra sidan av ryggen av KE-1818.

5

Skjut alla ledningar i instrumentbrädan. Följ det med KE-1818 huvudenhet, noga med att inte fånga någon av ledningarna. Anslut fordonsbatteriet. Testa installationen genom att slå på Pioneer radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82409.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.