Hur CD-IB100II Anslut till AVIC-N2?

Pioneer designs många av sina multimedia mottagare för att ansluta till externa enheter. AVIC-N2 är utformad för att ansluta till en iPod som en extern enhet med hjälp av CD-IB100II adapter. AVIC-N2 kan då få information om vilka filer som lagras på iPod och skicka kommandon till enheten för att styra ljuduppspelning. Den CD-IB100II ansluter till AVIC-N2 via IP-BUS-porten på baksidan av enheten. Installera den här kabeln innebär att ta bort mottagaren från bilens instrumentbräda att anlöpa hamn. Rådgör med din bilens instruktionsbok för information om att ta bort mottagaren. Olika fordon använder olika monteringssystem. Saker du behöver Sida 2 tap-in trådanslutningsdon
Tänger
IP-BUS-kabel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln från bilens negativa batteripolen.
2

Lokalisera ett tillbehör kraftledning i bilen. Ett tillbehör linje kommer bara få kraft när fordonets tändning är i "ACC" eller "ON" läget. De flesta fordon cigarettändare är på en ACC krets. Konsultera fordonets handbok för mer information.
3

Öppna en av tap-in trådanslutningsdon och placera änden av CD-IB100II s gula ledningen hela vägen i den mindre kanalen kontaktdonet. Placera den röda tråden i tillbehöret kraftledning i större kanal. Stäng tap-in sladdkopplingsdon runt trådarna och krama den stängs med tång.
4

Öppna andra tap-in tråd kontakten och placera änden av CD-IB100II svarta tråd hela vägen i den mindre kanalen av kontaktdonet. Placera den svarta kabeln på tillbehöret kraftledning i större kanal. Stäng kontaktdonet runt trådarna och krama den stängs med tång.
5

bort din AVIC-N2 från bilens instrumentbräda. Anslut den blå änden av IP-BUS-kabeln till den blå IP-BUS-porten på baksidan av AVIC-N2. Anslut den svarta änden av IP-BUS-kabeln till den svarta IP-BUS-port på baksidan av CD-IB100II.
6

Använd den medföljande kardborreband att fästa CD-IB100II till golvet ditt fordon. Sätt tillbaka AVIC-N2 i bilens instrumentbräda.
7

Anslut den negativa kabeln till bilens negativa batteripolen.
8

Anslut din iPod till slutet av CD-skivan -IB100II docka kabel. Peka källan ikonen i övre vänstra hörnet av AVIC-N2 skärm och välj "EXT-1" för att styra din iPod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82281.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.