Installationen av en Multi-Amp Bilstereo

Många eftermarknaden bilstereo kan vara ansluten till flera förstärkare via RCA lågnivåutgångar. Tillverkar såsom Pioneer, Kenwood, Alpine, Sony och Dual all tillverkning både DIN och dubbel-DIN-stereo med två eller fler uppsättningar preamp RCA-utgångar, så att flera förstärkare vara inkopplat för främre högtalare, bakre högtalare och subwoofers. Ledningar en multi-amp bilstereo är inte annorlunda än ledningar en stereo med bara en uppsättning lågnivåutgångar eller inga pre-outs. Saker du behöver
skiftnyckeln
Aftermarket stereo monteringssats
Skruvmejsel
specifika bilmodeller kablage
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens svart negativa batterikabeln. Koppla kabeln med en skiftnyckel.
2

Avlägsna plasten trimningsstycket som omger fabriken stereo genom att bända försiktigt bort från instrumentbrädan. Ta bort de fyra skruvarna som håller fabriken stereo på plats. Koppla ur stereons ledningsnät från plastpluggen den är ansluten till. Detta steg kommer att variera beroende på fordonet.
3

Installera en eftermarknad stereo monteringssats med hjälp av de fyra skruvarna som säkrade fabriken radio och följa de medföljande anvisningar. Detta steg kommer också att variera beroende på fordonet.
4

Installera hylshalvan metallen kom med multi-amp stereo genom att skjuta in den i monteringssats och använda en skruvmejsel för att böja metallflikarna säkra den på plats.
5

Anslut en eftermarknad fordon specifik ledningsnätet till det multi-amp stereo genom att matcha färgade trådar tillsammans, slutar vrida bara tråden tillsammans, och inslagning i eltejp. Anslut eftermarknaden kabelnätet i plastpluggen du unplugged fabriken stereo från.
6

Skjut multi-amp stereo i metallen halv ärm. Byt ut plasten beklädningsdetalj genom att försiktigt trycka den på plats. Sätt tillbaka batteriets minuskabel. Den multi-amp stereo är nu installerad och klar att anslutas till flera förstärkare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82623.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.