Hur Input en AUX Into en Honda

Lägga en extra ingång för din Honda kommer att tillåta dig att lägga till en rad olika externa enheter till din ljudanläggning. Satellitmottagare radio, iPod och MP3-spelare och andra enheter kan alla anslutas till stereon via en AUX-ingång. Vissa Honda stereoapparater har ingångar som finns på framsidan av stereon. För dessa enheter, är anslutning så enkelt som att sätta in 3,5 millimeter uttag av din enhet i uttaget på framsidan av radion. Fortfarande, i händelse av att du har flera enheter som måste kopplas till stereon, måste du skapa en extra linje på baksidan av radion. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
FM-sändare
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet. Använd en stjärnskruvmejsel för att lossa klämman på kabeln och ta bort den från minuskabel Honda batteri.
2

bort klockan i mitten av instrumentpanelen för Honda. Klockan sitter mellan ventilerna och kan bändas ur instrumentbrädan med hjälp av en platt skruvmejsel. Koppla ledningarna till klockan för hand och ställa klockan åt sidan.
3

bort skruven i instrumentpanelen bakom där klockan lagrades med en stjärnskruvmejsel.
4

Ta bort de två skruvarna på nedre kanten av instrumentbrädan trim panel med en stjärnskruvmejsel. Dra streck kåpa från instrumentbrädan för hand. Dra ledningarna från baksidan av panelen, ledningar ansluter vreden klimatkontroll till instrumentbrädan av Honda. Ställ panelen åt sidan tills du ominstallera stereon.
5

Ta bort skruvarna i hörnen av stereo montering dockan. De fyra skruvarna kan tas bort med en stjärnskruvmejsel. Dra stereo från fästet dockan. Koppla ledningarna från baksidan av stereon däck.
6

Anslut stereo ledningar från Honda till ett kabelnät adapter. Kabelnätet adaptern kommer vara tydligt märkt för att illustrera var lämpliga anslutningar ska göras. Anslut adaptern ledningsnätet leder till stereon.
7

Anslut utgången ledningen från FM-sändaren till kabelnätet adaptern. Dra in ledningen från FM-sändaren till handskfacket bredvid stereo montering dockan. Placera lådan av FM-sändaren i den bakre delen av montering dockan. Boxen kommer att ha gott om plats att lagras bakom stereon när den åter monteras.
8

Skjut stereo i monterings docka av Honda. Byt ut skruvarna runt kanten på fästet säkra stereon på plats.
9

Anslut ledningarna från Honda till knopparna klimatkontroll på baksidan av instrumentbrädan trim panel.

10

Placera streck trim panelen runt stereo docka och tryck kanterna för hand för att fästa panelen på instrumentbrädan. Sätt tillbaka skruven i mitten längst upp på panelen (där klockan ligger) och de två skruvarna på den nedre kanten av panelen.
11

Anslut ledningarna till baksidan av klockan och byt klockan i övre mitten av instrumentpanelen trim panel (mellan ventilerna). Klockan låser på plats för hand.
12

Placera den negativa klämman batterikabeln runt negativa batterikabel Hondas batteri. Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt klämman runt ledningen inlägget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80365.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.