Hur man installerar en Remote Keyless Entry System i en lastbil

När du installerar en fjärr keyless inresa system i din bil själv, du får bekvämligheten och säkerheten av ett nyckellöst system för inresa utan extra kostnad för en installation av en tredje part. Dessutom kommer du ha glädje av att ha åstadkommit uppgiften själv. Saker du behöver Truck
nyckellösa låssystemet
Visa fler instruktioner
1

Först, hitta rätt nyckellösa system för dina behov. Rådfråga din återförsäljare och lastbilens tillverkaren att ta reda på vilka system som är kompatibla med din lastbil (eller hur man får satsen fabriksinstallation).
2

Shoppa runt lokalt. Många återförsäljare eller bildelar butiker kommer att beställa kit för dig eller hänvisa dig till en lokal butik som kommer att ha kit du söker efter.
3

Fråga om råd. Varje lastbil är annorlunda, och varje nyckellösa låssystemet är annorlunda. Samla så mycket information från handböcker och vänliga mekanik som möjligt.
4

Handla online. När du vet den exakta satsen eller utrustning du behöver för att slutföra din keyless inresa kit, kan du ofta hitta det på ett fynd från online försäljare.
5

Köp ett kit och installera det. Om du inte är särskilt mekaniskt benägna, det finns keyless-entry kit finns att köpa. Allt du behöver är några grundläggande verktyg (t.ex. en skruvmejsel eller hylsnyckel) och inkluderade bruksanvisning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-starters/80349.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.