Hur göra Engine Kill Switch Insprutare

Motor kill switchar är envägs apparater som stör flödet av bränsle från tändningen till insprutarna. Dessa brytare kan användas med eller utan ett säkerhetssystem, och kan stoppa en vanlig tjuv om dolda tillräckligt bra. Göra en omkopplare för att stoppa fordonet från start samt att installera det är inte så komplicerat som det kan verka. Saker du behöver
Skruvmejslar (Philips, Torx, Allen) katalog Vehicle kopplingsschema | 12-gauge tvinnad primära tråd
Vippströmställare
Wire klipper
Wire strippor
Lödning järn
Blyfri lödning
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna plastskal runt rattstången med lämplig skruvmejsel. Lokalisera kablaget som ansluter tändningen till tändningen relä. Dra denna sele gratis.
2

Undersök bilens kopplingsschema. Lokalisera de två kablarna i rattstången som förbinder bilens tändningsnyckel fat till reläet som startar bilen. Addera 3

Snip de primära tändkablar från baksidan av selen tidigare ansluten till tändningslåset. Lämna minst 1 cm på baksidan av selen för att återansluta fabriken trådarna senare om du ångrar dig.
4

Skär två längder av 12-gauge tvinnad tråd tillräckligt lång för att nå platsen i fordonet där du tänker på att dölja din switch. Kom ihåg att under instrumentbrädan och på rattstången är vanliga och förväntade av ens mest amatör tjuvar. Prova inuti ett handskfack som du kan hålla låst, eller i en solglasögon hållare. Var kreativ.
5

Löda 12-gauge ledningar till de positiva och negativa tändkablar i rattstången. Linda de lödningar med eltejp för att isolera lederna.
6

Route de 12-gauge ledningar till switchens gömställe. Wrap och bunta tråden intill befintliga fordon ledningar att hålla det lager i utseende, gömmer den i vanligt sikte.
7

Löd den 12-gauge leder till de positiva och negativa flikarna på baksidan av byta. Tape dessa anslutningar noga för att isolera lödningar.
8

in bilens nyckel. Försök att starta fordonet. Tändningen kommer att misslyckas att starta bilen med växeln i "off"-läge. Vänd och vrid på knappen igen för att koppla tändningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89980.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.