Viper Billarm Instruktioner

Viper varumärke billarm installeras med flera larm alternativ för att passa din tid tillgänglighet och säkerhetsbehov. Viper larm besitter både aktiv och passiv aktivering, så att du kan ta dig tid att välja den säkerhetsnivå som du vill, eller att lämna säkerhet helt upp till larmsystemet. Dessutom Viper larm ger för tyst aktivering, för de tillfällen då du inte vill varna alla i området att det finns ett larm på din bil. Du kan använda Viper fjärrkontrollen för att aktivera alla aktiva larm val, med tillgång till en knapp aktivering och avaktivering av ditt larm. Med hjälp av fjärrkontrollen kan du utlösa även Viper billarm s panik läge, vari alla larmfunktioner utlösa omedelbart vid aktivering när omedelbar uppmärksamhet krävs. Saker du behöver
Viper fjärrkontroll
Visa fler instruktioner
1

Slå på aktiva beväpning inslag i din Viper billarm med larm fjärrkontroll. Tryck och håll ned den tända ikonen på din fjärrkontroll som liknar ett stängt hänglås i ungefär en sekund tills larmet gör ljudet av en siren. De parkeringsljus på bilen kommer snabbt att gå på och av för att ge dig en visuell indikator på låset ingrepp och aktivering av larmet.
2

Aktivera partiell trygghet med larmet genom att trycka på den slutna hänglås på fjärrkontrollen innan fem sekunder har gått efter den första aktiveringen pressen. För varje efterföljande tryck, aktiverar du en annan omfattning säkerhetszon på ditt fordon. Larmet Installationsprogrammet ställer zonerna under installationsprocessen. När du valt önskat säkerhetszonen kommer parkeringsljus tänds och släcks en gång för varje gång du trycker på knappen för att ange zonen visuellt. Exempel på zon säkerhet omfattar tändning endast larmutlösningsvärdet eller dörr bara trigger. Kontrollera med installatören att hitta dina inställningar fordon zon.
3

Avaktivera larmet genom att trycka och hålla tänd symbol av öppet hänglås på fjärrkontrollen i ungefär en sekund. Lyssna på två high-tonade ljud att komma från larmet, och titta för parkeringsljus på bilen för att snabbt sätta på och stänga två gånger för att indikera avväpning av larmet och att dörren är olåst.
4

Aktivera passiva larm funktionen av larmet genom att helt enkelt stänga av fordonet när du har parkerat, och sedan genom att stänga dörren efter att ha lämnat bilen. Lyssna efter en hög ton från fjärrkontrollen efter 20 sekunder som en varning om att larmet aktiveras. Öppna dörren om du vill stoppa aktiveringen nedräkningen. Om du tillåter nedräkningen fortsätter, kommer larmet aktiveras och bilen dörren låses efter 30 sekunder.
5

Kör Alarm i tyst läge utan att någon av de audio /visuella funktioner genom att trycka på AUX ikonen på fjärrkontrollen för under en sekund innan du använder de normala aktivering /deaktivering processer.
6

Tryck stjärna eller stängda hänglås i två sekunder för att aktivera panik läge för ditt larm. Panic läge utlöser larmet direkt från fjärrkontrollen. Stoppa panik-läge genom att trycka på stjärnan, stängt hänglås eller öppet hänglås.
7

Tryck på Smart Start-ikonen på fjärrkontrollen för att starta fordonet på distans. Fordonet kommer att pågå under en programmerad run-time som anges i bruksanvisningen för fjärrkontrollen. Tryck på ikonen en gång till för att stänga av bilen på distans under den programmerade körtid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89862.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.