Hur man installerar en bil larm i en lastbil

Har du blivit nyligen intresserad av att ha ett säkerhetssystem för din lastbil? För att installera ett billarm i en lastbil du behöver bara följa några korta steg. Följ dessa steg för att installera ett billarm i en lastbil. Saker du behöver
Billarm
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Undersök lastbil och larmenhet. Eventuella diagram av din lastbil paneler och ledningar kommer att vara till hjälp för att få lastbilen och larm redo. Dessutom har ditt larm manual till hands.
2

Ta bort alla paneler i lastbilen som anges av larmet manuellt. Hitta en plats och montera Addera 3

larm siren. En vanlig plats är under huven.
4

Placera larmmodul någonstans i lastbilen där det inte kommer att synas.
5

Konsultera manualen och köra betjänt byta. Vid denna tid kan du behöva ringa en teknisk support linje för ytterligare hjälp.
6

Wire den externa antennen och anslut den till larmmodulen.
7

Installera Larmets LED-ljus. Detta steg kan vara lite knepigt, men en teknisk support representant kommer att kunna hjälpa dig.
8

Hitta din truckens batteri och anslut larmets strömkabeln till den. Du kommer också att behöva bifoga en säkring till strömkabeln som din manual.
9

Installera larm chock detektor. Ring en teknisk support linje för hjälp med kabeldragning denna komponent.
10

Organisera larmets komponenter dörrlås. Du kommer att behöva göra några fler ledningar i detta steg för att helt installera lås sensorer.
11

Kontakta en teknisk rådgivare för att hjälpa dig i ledningar ditt larm nuvarande sensoriska komponenten om den har en.

12

Hitta din lastbil starter tråd. Detta kommer att ligga i rattstången. Koppla ditt larm starter inaktivera komponenten vid denna tidpunkt enligt anvisningar från den manuella.
13

Avsluta alla ledningar som de manuella efterlyser som varje larmsystem är lite annorlunda och testa dess funktionalitet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89784.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.