Hur Troubeshoot en bil Alarm

Automotive larmsystem innefatta ett system av sensorer och triggers för att förhindra inbrottsförsök --- de är vana att förhindra stöld av båda komponenterna inuti bilen och bilen själv. Och, om du installerat din bil larmet själv eller du hade det professionellt installerat, det finns ett antal frågor som kan försämra prestanda i ditt system. Men, innan du tar din bil i för att få larmet service, kan det ett par saker som du kan göra att lösa problem med din bil larm. Instruktioner
1

Kontrollera din bil för störningskällor om larmet går sporadiskt eller kort efter tillkoppling. Koppla elektronik från din bilens cigarett-laddare utlopp. Problemet kan vara resultatet av en enhet eller en kombination av flera enheter. Om problemet är löst när du har tagit dina elektronik, försöka införa din elektronik tillbaka in i bilen --- lägga till dem till en enhet åt gången.
2

lägre känslighet för din bil larm sensorer, om Larmet fortsätter att gå upp hela tiden. Du måste referera till ditt larmsystem handbok för detaljerna på att minska känsligheten. Om larmet installeras professionellt, har installatören justera sensorerna för dig.
3

Kontrollera synligheten för din bil cabin lampor, om larmsystemet inte helt låter av när beväpnade eller frånkopplat. En kort larmsignal kan vara tecken på ett nästan urladdat batteri, och dim kabinen lampor kan bekräfta att batteriet är svagt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89922.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.