Ungo Ms5000 Larm Issues

Den Ungo trygghetssystemet är ett billarm som avskräcker potentiella tjuvar från att komma åt din bil. Larmsystemet upptäcker också något intrång i bilens lastbil, dörr eller fönster. Använda en LED-ljus för att informera alla tjuv att fordonet har ett larmsystem, låter MS5000 en siren, blinkar parkeringsljus och tutar signalhornet om en inkräktare har tillgång till fordonet. Systemet kommer med några frågor som du måste vara medveten om när problem utvecklas. Batteri

En fråga som varje Ungo säkerhetssystem stöter ibland är en defekt batteri i luren eller sändare. Den MS5000 använder en 12-volts alkaliskt batteri för att ladda den avlägsna sändaren och aktivera larmsystemet. När batteriet börjar att misslyckas, kommer din MS5000 sändaren börjar förlora sitt sortiment. Ta bort de två skruvarna på baksidan av sändaren för att byta batteri.
Remote Transmitter

fjärrsändare är en handhållen enhet som vapen och avväpnar Ungo larmsystem . En fråga som är gemensam för den avlägsna sändaren är ett programmeringsfel eller sändare misslyckande. Enheten kommer inte frånkoppla systemet billarm och kräver omfördelningar. Du kan ta bilen till en återförsäljare och har en ny sändare programmeras för MS5000 larmsystem eller programmera en ny sändare själv. Den Ungo kan känna igen 20 olika avlägsna sändare på en gång, för att rymma flera förare.
Wiring

Ungo MS5000 larmsystem har många funktioner som aktivera olika delar av bilen. Enheten kommer att slå på takbelysning, låsa och låsa upp bilen, undvika att knapparna låses i bilen och övervakar olika områden eller zoner av fordonet. Varje gång ledningarna är felaktig, en av dessa funktioner misslyckas. Om alla funktioner misslyckas har den främsta tråden som ansluter till generatorn misslyckades. Ledningarna kan lossna, förnedra eller bryter över tiden. Du behöver ett kopplingsschema för denna enhet att bestämma vilken tråd skapar problemet.
System Diagnostic

MS5000 har en heltidsanställd systemet diagnostisk funktion som varnar dig om eventuella problem med larmsystemet. Lysdioden indikerar vilken del av fordonet har ett problem genom att blinka. Om sirenen piper två gånger, är det Ungo informerar dig om att det finns ett problem i systemet. Lysdioden blinkar en gång om det är problem med en dörr. Två blinkningar indikerar ett problem med logiken sensor och tre gånger om det finns ett problem med den extra sensorn. Lampan blinkar fyra gånger, efter sirenen kvittrar två gånger, för att indikera ett problem med huven eller bagageluckan. Dessa varning blinkar bara informera dig om den zon eller del av fordonet som har utvecklat ett problem, inte det specifika problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89979.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.