Wolo Loud-One Horn Instruktioner

Köpet av en Wolo Loud-One horn kan vara ett perfekt komplement som ett komplement till din bil. Varje enskild horn testas av tillverkaren, före förpackning, se alla specifikationer uppfylls. Detta för att säkerställa att vid köparens installationen, kommer produkten att vara i perfekt skick. Det är ganska okomplicerat att installera. Instruktioner
1

Ta bort den befintliga hornet, och ersätta det med det nya Wolo horn i samma position som den förra. Öppnandet av hornet ska vara vänd nedåt, för att förhindra vatten och smuts borta från insidan av det.
2

Säkra hornet till fordonet med fästet och hårdvara som medföljer horn.

3

Anslut de två horn kablarna till terminalerna, om den har två kablar. Anslut bara den gamla fabriken Horns kablar till Wolo horn. Det spelar ingen roll vilka kablar du använder på vilken terminal vid överföring från den gamla fabriken horn till Wolo. Din horn är nu installerat.
4

Överför en tråd fabriken horn till Wolo horn, om bilen har bara en. Det spelar ingen roll vilken terminal du väljer. Placera slingan av marken byglingstråd (medföljer horn) under monteringsbulten av horn, och dra åt ordentligt.
5

Kontrollera att signalhornet s fäste är fäst vid en metallyta, ren och fri från färg och rost. Fäst jordledningen terminal till den oanvända terminalen av horn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89886.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.