Hur man installerar en bil larm i en Toyota Corolla

Toyota Corolla har en av de högsta stölder av något fordon, vilket gör att du installerar ett larm ett lätt beslut. Installera ett larm i detta fordon kräver stora kunskaper bil ledningar och korrekt kopplingsschema. Professionell installation behövs för 2007 och senare modeller som Toyota har bildat ett komplext datasystem för att omintetgöra skulle vara tjuvar och tyvärr, de flesta gör-det-självare. Saker du behöver
Larmsats med adaptrar fordonets ledningar
buntband
Drill
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Läs alarm tillverkaren bruksanvisning noggrant och identifiera samtliga delar som ingår. Öppna huven och ta bort den positiva batterikabeln från terminalen. Anslut kabeln larmet strömmen till den positiva kabeln och kör den längs brandväggen på förarsidan.
2

Hitta ett öppet område i motorrummet och montera sirenen mot motorn. Dra ledningarna till förarsidan av brandväggen och mata alla kablar genom brandväggen och in i kabinen. Addera 3

Ta bort den nedre instrumentpanelen under ratten och öppna säkringen lådan. Snap larmets modul dörrlås i den befintliga dörrlåset relä, ligger i förardörren genom att snäppa loss trimma klipp. Borra ett litet hål för LED-ljus och knäpp fast den på plats.
4

Montera stötsensor per tillverkarens anvisningar och leta starter tråden i tändningslåset sele i ratten kolumnen. Fäst start inaktivera reläet och köra alla kablar under instrumentbrädan.
5

Anslut ström, LED, siren, dörrlås och inaktivera relä kablar till styrenheten. Montera styrenheten så långt in i streck som möjligt genom att fästa den till en kraftig kabel bunt eller tvärbalk med buntband.
6

Anslut den positiva batterikabeln på Toyota Corolla och testa larmet. Justera larmets känslighet som behövs och säkra alla lösa trådar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89802.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.